Noi secrete din bucatarie

Daca pana acum auzeam de untul topit care sa fie acel ingredient secret pentru un plus de gust acum a devenit parca o banalitate de caz. Micile secrete din bucatarie sunt intr-o oarecare masura un interes pentru ca pana la urma facem un efort pentru buna placere. Iata ce  noutat sunt in acest domeniu:

  • Bazeaza-te pe produse congelate. Mai degraba mai bune decat cele aparent proaspete care stau pe rafturile magazinelor si a pietelor zile bune produsele congelate isi pastreaza prospetimea pentru mai mult timp. Camd le decongelezi sunt ca si cand abia au fost culese.
  • Daca avocado se recomanda a se consuma cu moderatie nu te feri sa il folosesti cat de des iti doresti si poti. Acesta contine grasimi esentiale pentru organism si in plus favorizeaza digestia. In plus favorizeaza absorbtia nutrientilor din alimente. La toate acestea adauga si faptul ca are in continutul sau fibre, de asemenea importante pentru organism si digestie.
  • Daca pana acum se spunea ca nu este bine sa ingheti laptele de fapt este de preferat sa faci asta. Laptele se pastreaza mult  mai bine, isi pastreaza nutrientii si nu pierzi nimic din beneficiile consumului de lapte. Ba chiar cuburile de lapte ingehtat iti pot face cafeaua savuroasa instant.
  • Daca cerealele obisnuiau sa fie micul dejun ar trebui sa iti schimbi optiunea. Asta pentru ca au un continut mare de xahar si nu face bine organismului. Chiar daca vei servi un mic dejun cu prajeala, oua si bacon spre exemplu organsimul va arde caloriile cu mult mai repede in prima parte a zilei decat o va face pe parcursul orelor dupa masa.

Si nu in cele din urma respecta orele de masa, de alimentatie sanatoasa. Conteaza la fel de mult ce si cand mananci insa si cum prepari totul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *