Angajatii pot cere angajatorilor sa isi mute sediul, locul lor de munca, in propria casa. Se poate cere chiar si decontarea facturii de energie electrica. Cu alte cuvinte tot ceea ce inseamna sa „intretii” un angajat se poate intampla in caminul personal. De ce insa ti-ar conveni sa lucrezi astfel?

Munca acasa vine si ea cu anumite avantaje. In primulr and ai un alt grad de confort si cum seful nu iti sufla in ceafa la fiecare moment poti lucra linistit. Cu toate acestea exista si o balanta care inclina in alta parte. A fi pro sau contra inseamna de fapt a incerca orice varianta.

Sa lucrezi de acasa iti cam rapeste din timpul tau de socializare. Sub o forma sau alta chiar si numai discutand despre munca si rezolvand aspecte de asa natura ajungi sa te dezvolti altfel decat ar fi acasa. Pur si simplu, te vezi ca si izolat. Mai frustrant este sa te lovesti de situatia in care esti acasa insa nu poti rezolva mare lucru pentru ca te retine seful la telefon. Nu poti gandi in zece directii pana la urma.

Fiind la birou trebuie sa fii mereu cu o stare buna, sa arati impecabil si sa muncesti pe masura. Confortul pe care il ai la tine acasa este cel care te si scuteste de unele aspecte. Uiti de camasa si de cravata, dupa caz, de fuste office si de nevoia de a-ti asigura tinuta, printre altele. Asta pentru ca ai nevoie si de bani de naveta, dupa caz, de mancare si asa mai departe. Femeile sunt si mai cochete si atunci investesc in accesorii si machiaje. Acasa esti tu in confortul casei si poti munci chiar si cand esti…in papuci de casa.

Delimitand ceea ce inseamna munca si ceea ce inseamna viata personala exista o situatie cu doua taisuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *