Un banc spune ca daca femeile ar conduce lumea atunci nu ar mai exista razboi sau probleme ci numai tari care prefera sa se ignore si sa nu vorbeasca intre ele. Ce-i drept exista diferente majore intre barbati si femei si nu degeaba contrariile se atrag. Inca o discrepanta din acest punct de vedere il reprezinta motivele de suparare.

Se supara, ba chiar se infurie si parca inexplicabil. De trecut in lista lor: top motive pentru care vor reactiona urat fata de tine:

  1. Barfa de birou. Una este sa iesi in evidenta cu cine stie ce atitudine si cu o reactie care il face sa admita ca ai aratat ceea ce poti decat sa te plangi ca nu ai cum sa echivalezi balanta noului coleg. Pur si simplu detaliile sunt ceea ce doresc sa auda sau cel putin nu cele care tin de barfa de la locul de munca.
  2. Lipsa de implicare cand iti spune despre pasiunea sa. De cele mai multe ori este vorba de meciuri, jocuri, masini si tot ce este nou in tehnologie. Sunt tipicele hobby-uri pentru ei, ceea ce le incanta fara doar si poate. Confirma ca asculti si impartasesti si in fond fiecare in parte are mania sa. A lui e asta. Accepti sau ignori.
  3. Ironia. Poate ca o urma de ironie va exista mereu intre barbati si femei insa la modul in care raspunzi unei intrebari cu o alta intrebare nu este ceea ce isi doresc sa auda.
  4. Santajul. Fac daca faci si asa mai departe este de fapt arma cea mai proasta cand nu ai tactica. Cel putin asa se interpreteaza.
  5. Cand nu intelegi meciul. Stim ca si femeile pot fi stupide cu intrebari pe masura in timpul unui meci. Ce nu le place nu le intereseaza este normal sa fie o necunoscuta. Insa pana la un punct.

Ignoranta este cea mai dureroasa insa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *