Orice domeniu avanseaza si se adapteaza unei lumi moderne, cea in care traim. Inspirati din asta designerii spun ca pana in 2018 moda se va schimba complet. Asta pentru ca se vor orienta catre hainele de tip hi tech. Pe cat de ciudat pe atat de interesant. Si astfel de obiecte vestimentare nu sunt straine publicului deja.

La o prezentare de moda in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week CuteCircuit si-a pus in lumina creatiile de acest fel. Fotomodelele ce au defilat au fost toate imbracate cu haine hi tech, ce includeau fire de nylon pentru a sustine led-urile ce se includeau in haine. Intreaga colectie de haine isi schimba culoarea pe baza unei aplicatii pe smartphone. Mai mult decat atat, CuteCircuit au imbracat-o si pe Nicole Scherzeinger, cea care a purtat o rochie iesita din comun. Sau poate putin spus asta caci rochia vedetei afisa mesaje in timp real, mesajele ce se postau pe contul vedetei de pe o retea de socializare. Rochia era pretioasa in adevaratul sens al cuvantului, incluzand si modalitatea unica de a include tehnologia in lumea fashion insa si pentru cele 500 de cristale Swarovski ce defineau designul.

O astfel de moda nu uita insa de eleganta si feminitate. Croiul este intentionat sa scoata in evidenta formele deosebite, sa puna accent pe stilul feminin. Diferenta o face modul in care sunt lucrate astfel de obiecte vestimentare astfel ca se includ lumini si baterii, parti care se schimba coloristic. Asta pentru a avea o tinuta completa, fara nevoie de accesorii.

Si daca asta suna ciudat moda de tip hi tech va fi cu siguranta adoptata pana in 2018 ca stil accesibil la scara larga. Se redefineste intreaga clasa de moda.

Un comentariu la „Moda de era moderna- cum va arata fashion-ul in 2018”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *