Categorii
Diverse

Mituri legate de industria videochatului

Nu stiu daca exista vreunul dintre noi care sa vada videochatul cu mintea deschisa si cu seninatate, poate numai modelele care fac acest lucru si stiu cel mai bine ce si cum se intampla in aceasta industrie.

Toata lumea judeca si gandeste anumite lucruri despre un anumit domeniu, daca nu stie exact despre ce este vorba acolo si ce anume impune acea activitate. La fel si cu videochatul, care la noi in Romania  este probabil primul  pe piata locurilor de munca pentru tineri si tinere, mai ales stiind ca acestia sunt majoritari in tara.

Ca si printre alte domenii de interes din Romania, si videochatul a fost privit ca o industrie de tip intrus, imprumutata de la vecinii nostri sau de la cei de peste ocean. Si asemenea cum este privit si un intrus, si acest domeniu a starnit la randul lui controverse si pe marginea activitatii de baza cu care se ocupa, si mituri care mai de care mai sustinute de multi rauvoitori.

Un prim mit ar fi acela ca ceea ce reprezinta videochatul este de fapt o activitate ilegala, care sta cumva intr-un colt de umbra si se foloseste de tinere ca sa scoata profit de pe urma strainilor. Ideea este ca nimic nu este ceea ce pare si ca, in primul rand, domeniul videochatului este legal 100% si conform cu toate normele statului in drept. Dovada acestui lucru sta si in articolele de presa scrise pe aceasta tema, ca si acesta. Asadar, dragi carcotasi, lasati-o mai moale cu acuzatiile si vedeti-va de treburile voastre!

Un al doilea mit ar fi acela ca bonusurile angajatelor sau ale modelelor sunt de fapt niste tepe, si ca pe langa banii pe care ar trebui sa ii ia, nu mai primesc nimic in plus pentru eforturile sustinute. Nu este deloc asa. Marturie stau toate acele testimoniale si interviuri fata in fata cu fetele si femeile ce lucreaza in videochat peste tot in tara. Un exemplu de studio de videochat care dovedeste mai mult decat se crede despre aceasta industrie este Studio20 videochat Bucuresti, care garanteaza pe langa platile mari facute la fiecare tura, si bonusuri minunate pentru devotamentul si placerea cu care se lucreaza de fiecare data.

2 răspunsuri la “Mituri legate de industria videochatului”

Pot confirma cu tarie ca bonusurile nu sunt „tepe”. Chiar ai foarte multe avantaje si bonusuri ca model.

Poate, la un moment dat, va disparea discrepanta asta dintre realitate si imaginatia colectiva a oamenilor despre videochat. Este un mediu 100% legal, iar bonusurile nu sunt „tepe”, sunt adevarate avantaje!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *