home-alone

Nu exista an care sa nu treaca fara sa te uiti cel putin odata la „Home Alone”. Mai ales ca sarbatorile de iarna ne bat la usa, cu siguranta vom vedea cele trei filme ale seriei „Home Alone” pe vreun post de televiziune. Si, cu toate ca stim deja ce se intampla in actiunea filmului, nu putem sa ne inchipuim Craciunul fara filmele „Singur Acasa”.

Dar, te-ai intrebat vreodata cum naiba au reusit Harry si Marv sa supravietuiasca in urma incidentelor pe care le-au suferit in Home Alone? Ei bine, probabil nu esti singurul care si-a pus intrebarea asta. De fapt, exista o teorie destul de convingatoare care sustine ca Kevin a crescut pentru a intrepreta un rol in franciza „Saw”. Si, ca sa fim corecti, Kevin chiar arata ca un mic geniu atunci cand avea varsta de opt ani.

Leziuni grave Harry si Marv

Pentru cei care si-au pus aceeasi intrebare, se pare ca profesionistii din domeniul sanatatii au incercat sa gaseasca o explicatie la supravietuirea tuturor leziunilor suferite de cei doi infractori. De fapt, cei doi chiar au avut parte de o multime de medici adevarati si asistente medicale, care sa le ofere acestora un diagnostic real in urma leziunilor suferite in timpul filmarilor a Singur Acasa. De asemenea, se pare ca Harry si Marv ar fi murit chiar inainte de a reusi sa ajunga in casa.

Bineinteles, nu toate leziunile ar fi mortale. In mod clar, un cui in picior, o torta lovind capul si un pistol BB ar fi putut face ca Harry si Marv sa ajunga direct la morga. Cu toate acestea, multiplele leziuni cerebrale traumatice pe care le-au suferit cei doi barbati in timpul filmului ar fi putut insemna ca cei doi sa ajunga la doi metri in pamant, sau cel putin sa isi transforme creierul intr-un terci. Indiferent de cum privim situatia, filmul Home Alone trebuia sa se incheie cu o excursie gratuita a lui Harry si Marvin catre urgente iar pentru Kevin un traseu direct catre un spital de psihiatrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *