Zilele trecute ma gandeam la vacanta. Aerul cald pare irespirabil, trebuie sa fac ceva. M-am gandit cum ar fi sa imi spuna cineva: castiga un city break la Istanbul. Asta in timp ce cautam o destinatie si biletele de avion aferente pentru o locatie ce urma sa o aleg, gasesc un concurs. Sincer, tot ce e gratis suna tentant, nu-i asa?

Cum spuneam, in timp ce poti rezerva ieftin bilete avion Bucuresti Londra ai sansa sa te inscrii si la un concurs; toate in acelasi loc, o misiune doi in unu daca se poate spune asa. Cine stie, poate chiar tu sa fii cel care isi valorifica norocul. Nu e mare lucru de facut, dar conteaza. Initial accesezi pagina si iti dai seama ca un like poate face miniuni. E ca si cand te-ai inscrie in cursa de castig cu un singur click.

Sansele tale cresc cu cat aduni mai multe puncte realizand anumite task-uri. Sunt sa spunem cateva minute din viata ta, din timpul tau, cand iti dedici relaxare si in acelasi timp iti multiplici sansele de castig a unei excursii. Desi este un city break, sa fim seriosi, poate ca tu nici nu ti-ai permite asta, asadar, e o aventura pe care sa nu o refuzi.

Sa nu te gandesti ca este singura chestie pe care o poti castiga. In cadrul aceluiasi concurs ai sansa de a fi cel care primeste un troller din cele puse la bataie. Asta te ajuta oricand ai nevoie de mers in drumetie. Sau poti fi cel care castiga un voucher de vacanta si nici asta nu suna rau. Deja imi faceam un plan pentru ca intentionam oricum sa merg in vacanta.

Uneori o secunda din atentia ta face marea diferenta. Ti s-a mai spus asta? Totul se dovedeste a fi o realitate cand dai de un concurs de acest gen. Un loc din care sa iti cumperi rapid, eficient un bilet de avion poate fi la un moment dat si biletul catre o vacanta primita in dar. Gaseste regulamentul si convinge-te ca totul este chiar real; o companie de incredere nu isi permite ca la un moment dat sa dezamageasca cu promisiuni desarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *