avatare-1-martie-7Din cate stiu eu nu toti putem fi alaturi de cei dragi sau de prieteni de 1 Martie pentru a le oferi un martisor si asa ca m-am gandit ca un mesaj de martisor conteaza dupa parerea mea.
Pana la urma nu conteaza ca nu esti acolo sa ii oferi martisorul dar gestul e important.

Asa ca mai jos aveti cateva mesaje care le puteti trimite persoanelor care nu sunt langa voi sau distanta dintre voi e foarte mare si nu va puteti vedea.

Vreau sa privim impreuna cum infloreste primul ghiocel, vreau sa simtim impreuna caldura primei raze de soare primavaratic, vreau sa ne bucuram impreuna de aroma narciselor inflorite. Vreau sa imi petrec primavara aceasta alaturi de tine.

Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa-ti aduca in suflet primavara.

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland al celui mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavoastra.

Ma urc pe dealul visurilor mele si acolo te gasesc pe tine. Stiu ca nimic nu impresoara linistea diminetilor sau bucuria reinvierii naturii mai mult decat o clipa de fericire alaturi de tine. Esti fericirea zilei de primavara…

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara… las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire…

Din suflet iti daruiesc, ca in fiecare an, firavul martisor si odata cu el toata dragostea ce ti-o port.

Daca doriti sa ii oferiti un cadou mai frumos incercati cateva excurii la disneyland sau daca nu cautati cateva circuite turistice convenabile.

6 comentarii la „Mesaje de 1 Martie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *