Categorii
Personal Recomandari

Manichiura ca la carte

Manichiura unei femei este cartea sa de vizita. Fara nicio urma de indoiala, orice femeie trebuie sa aiba unghiile cat mai ingrijite si aspectuoase, indiferent de varsta sau categorie sociala. De foarte multe ori femeile vor spune ca nu au suficient timp sau bani pentru a ajunge mereu la salonul de infrumusetare ca sa isi faca manichiura. Cao alternativa insa apare cea cu gel.

Totusi, manichiura cu gel nu este chiar atat de greu de efectuat insa este foarte important sa aveti indemanare, rabdare si mai ales produse profesionale. Produsele sunt principalele secrete pentru o manichiura cu gel profesionala. Din acest motiv, trebuie sa fiti foarte atenti la alegerea gelului UV.

De exemplu, am vazut pe Diamond Nails o gama foarte variata de geluri UV din cele mai sofisticate si mai bune. Cu ajutorul lor veti reusi sa obtineti o manichiura profesionala si efecte inimaginabile. In cazul in care sunteti incepatoare si doriti sa incercati sa faceti manichiura cu gel, Diamond Nails pune la dispozitie o serie de kit­uri profesionale special destinat incepatoarelor. Acesta contine totul incepand de la primer si pana la finish­ul cu care se incheie intreaga operatiune.

Totusi, in cazul in care va doriti sa va faceti manichura singura, acasa puteti sa apelati la cursuri de manichura cu gel. Diamond Nails este in momentul de fata cel mai cunoscut brand de unghii false din Romania si tocmai din acest motiv ei vin cu diferite oportunitati prin care se poate invata meseria de manichiurista. Diamond Nails pune o dispozitie o serie de cursuri pentru initiere in manichiura si pedichiura. Pentru ei este foarte important ca produsele lor sa fie folositeasa cum trebuie si astfel manchiurista sa isi dezvolte si partea creativa din aceatsa meserie.

De ce ai nevoie pentru a aplica unghii cu gel

In primul rand trebuie sa ai o lampa UV care va ajuta la uscarea gelului pe unghie. De asemenea, trebuie sa iti achizitionezi un se de tipsuri, un adeziv pentru acesta, sabloane pentru constructia unghiilor, degresant pentru unghii, un set de betisoare in cazul in care nu vrei sa folosesti un instrument din metal prin intermediul caruia sa impingi cuticulele. Optional, ai mai avea nevoie de un ulei pentru cuticule si un buffer sau o pila metalica pentru unghiile naturale cu granulatie. Trebuie sa mai folosesti un bonder care va actiona ca si un adeziv pentru gelul UV, un gel UV 3 in1 care poate fi folosit atat ca si baza cat si pentru constructie, pentru luciu. Poti sa mai folosesti si un gel alb pentru manichiura French, pensule pentru geluri, o pensula groasa si o ghilotina. Manichiura trebuie sa fie efectuata in conditii cat mai bune si de o persoana inarmata cu foarte multa rabdare si indemanare.

O manichiura potrivita este ceea ce are nevoie orice femeie care se respecta si care are grija de propria persoana. De asemenea, trebuie sa aveti grija ca aceasta sa fie foarte frumoasa si sa spuna lucruri cat mai minunate despre dvs. si despre personalitatea dvs. Avand o manichiura potrivita veti fi mai increzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *