Factura de energie electrica – ne ferim de ea dar este inevitabila. Chiar daca incercam pe cat posibil sa nu consumam prea mult, ajungem uneori la sume de speriat pe care parca nu le putem justifica.

Se pune astfel tot mai des intrebarea cum putem economisi. Se poate mentine acelasi nivel de confort reducand si valoarea facturii? Se pare ca da, din ce in ce mai multa lume apeleaza la solutii alternative pentru a optimiza consumul de energie electrica.

Cei cativa pasi pentru economisire sunt simpli si foarte eficienti. Daca frigiderul, masina de spalat sau aspiratorul consuma prea mult, trebuie inlocuite cu produse dintr-o clasa energetica superioara, de genul A sau A+. Poate ca investitia este una costisitoare initial, insa pe termen lung se amortizeaza cu consumul mai redus.

Un alt pas important il reprezinta inlocuirea becurilor cu incandescenta sau neoanelor cu becuri cu led. Raportul calitate-pret este unul optim. Spre exemplu un bec led cu 15W ofera aceeasi intensitate luminoasa echivalenta cu a unui bec cu incandescenta de 120W, la un consum considerabil mai redus. De aceea este si supranumit „regele becurilor led”.

Solutii de acest fel pentru economisire sunt puse la dispozitia oricui pe site-ul magicled.ro. Aici pot fi gasite variante mai rentabile pentru oricine doreste sa rentabilizeze consumul de energie electrica. Gama de produse oferita este una foarte diversa, de la simple becuri cu led magicled sau spoturi si lampi led pana la benzi, aplice, reflectoare sau tuburi cu led si corpuri de iluminat diverse. Avantajele tehnologiei led nu se opresc doar la eficientizarea consumului. Durata de viata a unui bec cu led, spre exemplu, poate sa depaseasca 30.000 ore, fiind garantata utilizarea pentru minim 3 ani.

Toate aceste avantaje recomanda magicled.ro nu numai pentru iluminatul in sectorul rezidential ci si in alte locatii. Solutie ideala pentru inlocuirea iluminatului cu becuri incandescente, unele modele de becuri si corpuri de iluminat cu led au si posibilitatea reglarii intensitatii, oferind iluminare variabila in functie de necesitati.

Cei ce doresc sa incerce aceasta varianta mult mai ieftina pot sa comande becuri cu led direct de pe site-ul magicled.ro sau mergand pur si simplu la showroom-ul Magic LED de pe bulevardul Ion Mihalache din Bucuresti, chiar vis-a-vis de Spitalul clinic „Sfanta Maria”, venind dinspre Calea Victoriei. Puteti incerca astfel sa va eficientizati consumul de energie cu ledurile oferite de Magic LED – solutia ideala pentru iluminat ambiental rentabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *