De cate ori ai avut senzatia ca lumina din jurul tau nu este cea potrivita? Parca lumina palpaie, durerea de cap este inevitabila si te mai intrebi de ce. Lumina potrivita pentru casa ta nu este cea legata de aspectul corpului de iluminat ci de ceea ce tine de eficienta luminii. O recomandare: dpdv economic, cele mai bune proiectoare sunt cele cu led. Si in general cand vorbim despre leduri acestea sunt cu mult mai bune din punct de vedere al luminii care ti-o ofera.

Cu si despre lumina potrivita

Tehnic vorbind, vei spune despre un bec ca este cel bun pentru ca iti ofera un flux luminos ca la carte, asta insa fara un consum mare de energie. Raportul intre wati, consumul sau, si lumeni adica nivelul de luminozitate trebuie sa fie de 80. Concret, te bucuri de un bec pentru ca iti ofera lumina necesara insa te gandesti si la un echilibru din punct de vedere al puterii sale si nu in cele din urma a puterii de consum. Ledurile sunt de generatie noua, se bazeaza pe o tehnologie noua si aduc se pare varianta optima intre ceea ce ne dorim si ceea ce investim.

Un led dureaza mai mult fata de un bec clasic, este cel care iti ofera lumina pe tot parcursul duratei sale de viata de functionare cu aceeasi intensitate. Se aprinde instant, fara timp de asteptare sa se incalzeaza si pe deasupra nu se incalzesc, generand caldura care sa iti ofere o stare de durere de cap cel mai adesea.

Exista clar o diferenta ca de la cer la pamant. indiferent de scopul sursei luminoase, de a fi lumina din casa ta, folosita in scop comercial, publicitar, un proiector, lumina care sa puna in evidenta un baner, un spot si asa mai departe, nevoia de functionalitate este mereu aceeasi. La asta se adauga si ceea ce tine de preferintele si pretentiile de cost, cele care completeaza de altfel anumite aspecte ce cantaresc destul de greu cand se face achizitia in sine. In numele acestor nevoi ledurile sunt cele care acapareaza piata din ce in ce mai mult, sursa luminoasa adoptata la orice nivel de consumator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *