lumanari Differenta.ro

Mirosul este considerat unul dintre cele mai puternice stimulente de emotii, amintiri si sentimente. Sarbatorile de iarna au un miros al lor, de cozonaci proaspat scosi din cuptor, prajituri si vanilie. Lumanarile parfumate creeaza amintiri de neuitat si in cele ce urmeaza vor fi prezentate doua brand-uri celebre de lumanari, Woodwick si Yankee.

De unde se pot achizitiona aceste lumanari ce amintesc de mainile mamei ce miros a vanilie de fiecare data cand face prajituri si de magia sarbatorilor petrecute in familie? Un punct de reper este Differenta.ro – un magazin select in care se regasesc numeroase articole de la brand-uri consacrate printre care si Yankee sau Woodwick.

Yankee si Woodwick – lumanarile ce transforma casa in acasa

Minunatele arome ale lumanarilor Yankee si Woodwick sunt aduse de peste ocean, mai exact din SUA intocmai pentru a te relaxa si de a-ti purta mintea in locuri ce te relaxeaza. Aromele te vor transporta intr-o minunata calatorie a simturilor, deoarece in fiecare lumanare se imbina toate elementele din natura mai cu seama focul, lemnul, metalul si notele pamantii.

                *Colectia de lumanari Yankee de pe Differenta.ro

Este demn de mentionat ca lumanarile Yankee sunt fabricate in SUA si sunt confectionate cu ajutorul parafinei. In plus, lumanarile Yankee contin parafina – o substanta incolora ce poate fi utilizata in mai multe combinatii de culori. Totodata, aceasta este si inodora, deci se pastreaza aroma uleiurilor esentiale utilizate pentru parfum.

                *Lumanarile Woodwick de pe Differenta.ro

Semnul originalitatii acestor lumanari este fitilul din lemn implementat in fiecare lumanare datorita tehnologiei PlusWick. Sunt confectionate din ceara de albine de inalta calitate si prezinta o durata lunga de ardere. Aromele minunate sunt combinate cu sunetul linistitor al focului de lemne datorita fitilului special.

Aromele de lumanari ce transforma casa in acasa

Cand ne referim la lumanari acestea sunt special concepute pentru a induce diverse stari de spirit in functie de sezon. Pe Differenta.ro vei regasi acele arome care sa iti invaluie casa indiferent de eveniment si sezon. Pentru sezonul rece aromele de scortisoara sau vanilie sunt o recomandare. Indiferent de mirosul preferat, calitatea lumanarilor Yankee si Woodwick este la cote maxime.

Asadar alege acele note ce iti imbie simturile si deconecteaza-te in fiecare seara, aducand toata familia si prietenii in mica oaza de relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *