Inca de cand suntem foarte mici avem tot felul de curiozitati. De cand suntem mici ne gandim sa aflam despre tot ceea ce se inarte in jurul nostru si de cele mai multe ori ne bagam nasul acolo nu trebuie pentru a afla cat mai multe lucruri. Este perfect normal comportamentul nostru pentur ca nimeni din lumea asta nu se naste invatat si pentru a invata cat mai multe lucruri trebuie sa fim cat mai informati si mai exploratori.

Explorarea este solutia tuturor cunostintelor. In plus, stiati ca un om informat este un om puternic nu-i asa? Simplul fapt ca aflati tot ce se misca in jurul vostru va va face sa stiti la ce trebuie sa va asteptati.

Cu siguranta ca nu stiti multe lucruri depsre corpul omenesc si de aceea m-am gandit sa va ofer cateva sfaturi si cateva informatii legate de corpul uman:

Saliva omului

Probabil ca v-ati intrebat cam cat timp dureaza pana cand obtinem o cantitate de saliva sau cata saliva poate secreta un om intr-o viata. Ei bine, trebuie sa stiti ca saliva unui om care o produce in viata este suficienta incat sa umple o piscina intreaga. Se pare ca intr-o viata un om poate sa produuca relativ 25 000 de litri, ceea ce este suficient incat sa umple o intreaga piscina.

Buricul omului

Adancitura simpatica din burtica noastra, buricul este cel mai bun acumulator de bacterii si microbi. Se pare ca aici se aduna extrem de multe bacterii, astfel incat sunt similare unui ecosistem de padure intreg.

Citesti repede

Nu ti-ai imaginat niciodata ca tu poti sa citesti 1000 de cuvinte intr-un minut, nu-i asa? Se pare ca daca ai exercitiu cititului si esti foarte bine antrenat poti sa citesti 1000 de cuvinte intr-un singur minut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *