lucky studio

Este un lucru bine stiut ca videochatul a capatat noi dimensiuni, iar castigurile din acest domeniu sunt uluitoare. Daca inainte era considerat un subiect tabu, astazi este unul din cele mai dorite joburi pentru femei, iar angajatorul cel mai dorit in domeniu nu este altul decat Lucky Studio Iasi.

Acest job in Iasi oferit de Lucky Studio a devenit din ce in ce mai dorit de femeile de pretutindeni, ca o urmare a sistemului de plata pe care studioul l-a abordat. Fiind cel mai profesionist studio de videochat din Iasi si din tara, a fost posibil sa ofere modelelor sale banii la zi.

Orice fata poate castiga intre 300 si 800 de lei zilnic din videochat

Astfel, femeile au fost atrase de pretutindeni, dornice sa castige si ele intre 300 si 800 de le zilnic la Lucky Studio. In acest fel Lucky Studio a reusit sa adune peste 120 de fete numai la studio, iar alte peste 170 care lucreaza in colaborare de acasa.

modele de videochat

Asadar, peste 290 de romance s-au angajat la Lucky Studio, iar motivul este unul foarte intemeiat: banii castigati aici nu-i mai obtin in alta parte. Fiindca Lucky Studio este un studio exclusiv pentru femei, acesta a putut sa inteleaga nevoile fiecareia in parte.

De aceea, sistemele abordate de Lucky Studio si organizarea din acest loc au facut in asa fel incat fetele care se angajeaza aici sa-si rezolve toate problemele financiare. De fapt, pentru acest scop a fost creat Lucky Studio: pentru femei, pentru intampinarea problemelor financiare pe care ele le au.

Oferind un job in Iasi foarte usor si accesibil, acest studio de videochat s-a facut foarte dorit de-a lungul anilor. Acest lucru s-a intamplat pentru ca studioul a dorit sa ajute romancele, nu doar sa ofere un job si atat.

Modele de la Lucky Studio castiga bonusuri de pana la 3.000 de lei

In acest sens, pe langa sistemul de plata la zi prin care este castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, Lucky Studio a dorit sa mai adauge ceva. Astfel, a creat bonusurile saptamanale, prin care fetele de la Lucky Studio primesc in fiecare duminica premii de pana la 3.000 de lei.

model videochat

Aceasta este dovada faptului ca Lucky Studio a fost creat pentru a le ajuta pe femei sa scape de probleme, sa duca o viata conofortabila si, de ce nu, sa aiba o cariera in viata.

In acest studio de videochat succesul este foarte usor de atins de catre fiecare model, al carui castig minim lunar este de 4.500 de lei. Orice fata poate obtine suma asta la Lucky Studio, iar studioul o ofera cu drag, pe langa conditiile de munca de exceptie, transportul si make-upul zilnic gratis, training-ul specializat si multe alte lucruri.

10 comentarii la „Lucky Studio ofera cel mai bun job in Iasi pentru femeile care vor independenta financiara”
  1. Sincer, nu m-am gandit pana acum la beneficiile videochatului. Am tot auzit de-a lungul timpului de acest domeniu, dar abia acum citesc avantajele sale. Pare interesant.

  2. Si inca n-ai vazut nimic. Eu lucrez la Lucky Studio de vreo 2 ani, iar ce au spus ei mai sus este doar ceva sumar. Am parte de mult mai multe lucruri, poate si pentru ca deja am o experienta mai vasta :*

  3. Asa da ajutor! Eu la jobul meu ma chinui sa fac doua trei bacsisuri, fiind chelnerita. In rest, am salariul de baza de 900 de lei. Bataie de joc… Un bonus de 3.000 de lei saptamanal nu mi-ar strica :X

  4. Hei, e super tare ce s-a scris mai sus. Mai ales ca au zis si de transport si make-up gratis. Vreau si eu! Unde ma pot angaja?

  5. Cate aparatoare ale lui Lucky Studio sunt aici. Peste tot apareti, sa incercati sa convingeti oamenii cat de bine va merge acolo… Comentati intruna peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *