Philippine

Poate ca este cel mai cunoscut loc pentru forta de munca ieftina, Philippine este o destinatie grozava pentru excursionisti si pentru calatorii cu buget mic in general. Nu numai ca este un refugiu pentru scufundatori si pentru oamenii plajelor in general, dar de asemenea poti merge sa vezi uimitoarele Banaue Rice Terraces, sau monstruosul vulcan Mayon, sau poate ca ai vrea sa calatoresti de-a lungul raului subteran Puerto Princesa, una dintre cele sapte minuni ale naturii.

Albania

Cu toate ca nu este prima tara care iti vine in minte cand auzi cuvantul „exotic”, Albania are una dintre cele mai mici costuri de viata dintre toate tarile din Europa. Iar cultura, siguranta si frumoasele sale plaje, de exemplu  Ksamil Beach, face din aceasta tara o locatie ideala pentru cineva care vrea sa-si gestioneze cat mai bine un buget nu prea mare.

Bulgaria

O alta tara est europeana unde poti calatori cu bani putini este Bulgaria. In timp ce cateva dintre orasele plaje ale sale au devenit niste orase infame de petrecere care sunt infestate de oameni care cersesc, exista alte locatii linistite care te pot face sa traiesti o relaxanta viata pe plaja cu un buget scazut.

Poti vizita chiar Plovdiv si poti vedea si ceva ruine romane, daca asta este ceea ce iti doresti. Doar asigura-te ca te documentezi din timp pentru a te bucura mai apoi de o vacanta ca la carte.

Grecia

Chiar daca inca mai sunt unele mici revolte sociale nerezolvate in Grecia, colapsul economic a facut din aceasta o tara mult mai primitoare catre cei cu mai putini bani.

In plus de asta, daca vei vizita si vei investi bani in economia locala, de fapt chiar ii vei ajuta sa se puna incet incet pe picioare. Daca esti un fan al mancarii grecesti, sau ai vrut dintodeauna sa vezi Parthenon insa nu ai avut bani suficienti, acum este cel mai potrivit moment sa ii faci o vizita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *