Daca marea descoperire de a purta lentile de contact in loc de ochelari a devenit o moda la indemana oricui mai nou modelel de lentile de contact fac furori. Nu numai ca poti sa iti schimbi culoarea ochilor, ca poti deveni mai sexy sau oricum mai atragator cand un plus de culoare iti accentueaza trasaturile insa lentilele cu model sunt din ce in ce mai cautate; poate pentru ca se pot asorta complet cu tinuta.

Insa dincolo de necesitate lentilele cu model sunt pentru cele care isi cauta un stil aparte ce se poate defini si prin trendurile pentru ochi. Ori la un moment dat daca aparusera pana si strasurile pentru ochi de ce nu ar fi si invelitoarea cu model pentru ochi. Astfel sub marca Hello Kitty s-au lansat lentilele cu acest design specific de altfel brandului in cauza.

Astfel de lentile sunt produse de Fall in Eyez din HEMA, cu un diametru de 14 cm, o dimensiune ideala pentru iris. In timp ce producatorii acestor lentile spun ca sunt fabricate din materiale sigure si care nu pot afecta ochii purtatoarelor avand in vedere ritmul de vanzare este de la sine inteles ca se pune accent pe ideea in sine de a avea astfel de accesorii. Cel mai bine vandut model nu avea cum sa fie altul decat cel cu inimioare roz. Imagineaza-ti acum cum vei arata purtand asa ceva; in timp ce pentru unii ar putea parea ireal si departe de ce ar insemna un look de zi cu zi pentru indraznete este the ultimate fashion sau ultima fita cum spune romanul.

Partea mai putin placuta este ca astfel de lentile au o valabilitate mica si te poti bucura de ele numai 30 de zile, totul la un pret de 58 de dolari. Dar cum ar spune multe din adeptele acestui stil, totul merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *