lenjerie de pat hotel

Pe piata de profil actuala, hotelurile cunosc o dezvoltare continua si de admirat totodata. Serviciile pe care le furnizeaza pentru diferite categorii de clienti trebuie sa le satisfaca nevoile si totodata sa se plieze pe standarde inalte. Design-ul camerelor trebuie sa fie unul provocator, unic, atent ales pentru a starni curiozitatea clientilor, dar si pentru a favoriza relaxarea.

In continuare, design-ul trebuie sa se impleteasca perfect cu confortul pe care camera o ofera. Cele doua caracteristici trebuie sa fie in echilibru perfect pentru a descrie o camera ce ofera toate conditiile necesare.

E de la sine inteles ca personale ce vor calca pragul hotelului isi vor petrece cel mai mult timp acolo pe timpul noptii. In rest, fiind vorba de o vacanta, acestia vor fi curiosi sa exploreze si sa se bucure de orice le pun la dispozitie imprejurimile.

Atunci cand se intorc dupa o zi incarcata in camera de hotel, acestia doresc sa aiba parte de un somn linistit si profund. Dar ce poate realiza confortul necesar pentru un somn optim? Calitatea lenjeriei este raspunsul. O lenjerie moale, din materiale atent alese ce nu supraincalzeste corpul pe timp de noapte si ofera o senzatie placuta la atingere este un detaliu ce poate face diferenta.

Chiar daca detineti deja un hotel, un restaurant, o pensiune, chiar un spital sau sunteti la inceput de drum, BRODANK este funizorul de confort recomandat. Cu o activitate indelungata pe piata produselor textile, Brodank se situeaza pe un loc fruntas in preferintele hotelierilor in materie de produse textile in Romania, dar si a altor spatii HoReCa.

Pe langa faptul ca este un renumit producator lenjerii pat hotel, Brodank este recunoscut si ca furnizor de produse textile precum: pilote, perne, saltele protectie, fete de masa, perdele, servetele, huse pentru scaune, etc.

Brodank confectioneaza lenjeriile din bumbac 100%, materialul vedeta care nu este doar delicat cu pielea, ci are si calitati hipo-alergice, printre altele.

De asemenea, produsele din bumbac prezinta si o multitudine de avantaje interesante:

 • Ofera un confort termic sportit
 • Curatarea acestora este simpla si rapida
 • Sunt delicate cu pielea
 • Creeaza confortul optim indiferent de anotimp
 • Rezista la spalari repetate si nu doar
 • Permit circulatia aerului
 • Nu se decoloreaza in urma spalarii
 • Nu faciliteaza sifonarea

Personalizarea prosoapelor – ideea mult apreciata de hotelieri

Atat pentru a oferi un confort sporit oaspetilor, cat si pentru a da o nota de originalitate si a-i face sa revina, prosoapele personalizate pentru hoteluri reprezinta calea ideala. Brodank ofera si astfel de servicii, dupa cerintele fiecaruia. Vezi aici toate ofertele de prosoape personalizate pentru hotel.

Nu in ultimul rand, personalizarea prosoapelor se poate face in mai multe moduri:

 • prin metoda jaquard: pot include logo, denumirea sau orice alt element caracteristic al hotelului. Rezultatul nu va fi prezentat in relief, pastrandu-se uniformitatea si textura prosopului.
 • prin broderie: poate fi vorba de un logo, o denumire sau un element decorativ ce va transporta prosopul in unul special.
 • prin imprimate: rezistente la spalari repetate, acestea reprezinta solutia optima pentru a obtine exact modelele dorite pe prosoapele pentru hotel ce vor incanta orice oaspete.

Un surplus de detalii cu privire la pachetul de servicii oferit puteti gasi pe site-ul lenjerii-hotel.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *