Astăzi am termin de vizionat ultimul episod din sezonul 2 al serialului Legend of the Seeker. Spun ultimul episodul din sezonul 2 pentru că aici se termină seria. Mare păcat ! Serialul chiar a avut succes mare dar din anumite motive care doar regizorii îl știu au renunțat la a mai produce și al 3-lea sezon.
Să termin cu vorbele și să trec direct la subiectul propriu-zis.

Serialul te poate învăța multe lucruri dacă il vizionezi cu plăcere și ești atent la orice detaliu.
O să rămâneți puțin blocați când o să vedeți că uneori nu o să ințelegeți anumite părți ale serialului. Regizorii nu sau gândit că la anumite scene trebuia să ofere mai multe detalii.(o să vedeți singuri dacă o să-l vizionați)
Povestea serialului este foarte bine pusă la punct. Personajele sunt fascinante.
Sincer m-am îndrăgostit de actrița care îi joacă rolul lui Kahlan Amnel (Maica Mărturisitoare), este foarte frumoasă și își joacă rolul foarte bine.

Concluzia finală este că serialul merită vizionat, păcat că nu a mai apărut și sezonul 3 din el… Eu am sa-l mai revizionez din nou peste 3-4 luni pentru că merită, e placut.
Dupî mine spun că nu am pierdut timpul degeaba vizionând acest serial. Chiar mi-a placut să-l vizionez și cu ocazia asta am să mai vizionez și altele.

Un review complet al serialului se poate citi pe siteul serialetari.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *