paco-rabanne-invictuspaco-rabanne-invictus

 Personalitatea fiecaruia dintre noi este influentata si de factorii externi, astfel incat putem suferi de schimbari de dispozitie, putem trece de la tristete la veselie, de la o atitudine pozitiva la una negativa, incat incepem ziua intr-un tonus si o finalizam in altul.

Cele mai multe persoane se lasa influentate de actiunile din jurul lor, incepand de la conversatiile telefonice, vremea de afara, comportamentul colegilor sau al sefilor, incat actiunile pe care le intreprind in cursul unei zile se modifica in functie de acesti factori.

Dar cum ar fi sa ai mereu un stimul care sa te faca sa te simti mai puternic, sa iti dea impulsul necesar pentru a gandi pozitiv intreaga zi? Probabil ca majoritatea barbatilor nu se bazeaza pe aceste elemente, incat considera ca atitudinea lor este suficienta pentru a face fata cu brio actiunilor de zi cu zi. Poata ca pentru unii, vestimentatia le confera o satisfactie, iar pentru altii alegerea parfumului le confera o noua dimensiune a timpului. Alegerea parfumului este una dintre cele mai grele actiuni cand vine vorba de starea de spirit, de aceea noi iti spunem ca este timpul sa incerci Paco Rabanne Invictus care se va potrivi cu tonalitatea ta de vitalitate in fiecare zi.  Trebuie sa optezi pentru acesl parfum care nu doar sa se potriveasca cu cerintele tale, ci el trebuie sa trezeasca si admiratie. Aroma parfumului tau trebuie sa fie resimtita de persoana de langa tine, incat aceasta sa iti miroase personalitatea si nu marca acestuia, deoarece combinatia parfumului cu Ph-ul pielii tale vor da o nota cu totul deosebita parfumului.

Probabil ca de multe ori te-ai gandit cum ar fi sa pasesti in fiecare zi cu motto-ul de a invinge lumea si de a fi mai puternic decat ceea ce se intampla in jurul tau, astfel incar acest parfum sa iti dea energia de care ai nevoie, datorita notelor acvatic lemnoase pe care le are in compozitie, energie care sa se potriveasca cu spiritul tau optimistic.

Fie ca adopti un stil vestimentar office sau unul sport, aceasta compozitie de portocala si mandarina vor scoate in evidenta atitudinea ta si te vor purta intr-o stare euforica, incat sa intorci privirile tuturor doamnelor si domnisoarelor, iar colegii de birou te vor invidia pentru spiritul tau dinamic. Si nu uita ca atunci cand optezi pentru Invictus personalitatea ta trebuie sa fie pregatita pentru acesta, incat este destinat barbatilor puternici, cu o persistenta pe piele de pana la 72 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *