Daca pana acum jocurile online nu erau atat de cautate, iata ca in ziua de azi situatia s-a schimbat radical si avem site-uri care inregistreaza zeci de mii de vizitatori online pe zi. Jocurile cu masini sau jocurile cu Mario nu mai sunt cele mai cautate rezultate pe google, iata ca si jocurile pentru fete au devenit populare.
Fetitele carora le place sa-o imbrace pe Barbie sau s-o machieze pe dora petrec foarte multe ore in fata monitorului. Jocuri cu Barbie sunt produse in fiecare zi de catre programatorii care stiu ca sunt foarte cautate, de asemenea administratorii site-urilor ofera o gama variata de astfel de jocuri.
Daca e sa ne uitam la grafica acestor jocuri, o sa observam un progres foarte mare fata de anii trecuti.
Am sa va prezint doua dintre cele mai bune jocuri:
Imbrac-o pe Maia pentru petrecere, unul dintre cele mai cautate jocuri de imbracat. Ai la dispozitie o gama variata de accesorii si haine iar misiunea ta este de a o aranja pe fata cat mai frumos in asa fel incat sa faca o ‘senzatie’ la petrecere.
Un alt joc foarte bun este, Micutul Bebelus , aici fetita care-l joca trebuie sa intre in pielea unuei mame si sa aibe grija de un bebelus mic foarte dragut. Trebuie sa-l ingrijeasca si apoi sa-l imbrace, daca totul va iesi cum trebuie inseamna ca cea care a jucat are abilitati de mama.
Acestea si multe alte jocuri se gasesc pe foarte multe site-uri dedicate jocurilor pentru fete, unul care mi-a atras atentia este biby.ro . Un site care are si un design dragut!

2 comentarii la „Jocuri pentru fete foarte cautate”
  1. MNie imi par foarte faine jocurile astea pentru copii.. insa nu sunt de acord cu statul copiilor prea mult in fata calculatorului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *