O invitatie la cafea este cea care te anima, care te face sa te simti mai bine.  Cum ar suna insa sa bei o cafea si sa muncesti in acest timp? Mai ales cand nu mai esti in acelasi mediu de munca stresanta se prea poate ca totul sa fie in favoarea ta.

Coffitivity si cum te ajuta sa fii productiv

Tinerii sunt cei mai interesati de modalitatea prin care reusesc sa isi sporeasca se pare confortul la locul de munca. Nu se mint singuri, chiar au nevoie de acel loc de munca insa nu le place ca totul sa fie fortat. Asadar, isi gasesc mereu optiuni pentru a imbunatati experienta zilnica la munca.

Coffitivity este aplicatia pe care au creat-o pentru ca munca sa fie una mai usoara. Aceasta aplicatie se poate descarca foarte usor, nu necesita investitie pentru ca o gasesti online. Nu este nimic special, cel putin aparent, caci imita sunete ale cafenelei si anume zgomotul de fundal cand esti intr-o astfel de locatie. Se pare ca un astfel de sunet te linistete si iti ofera un calm aparte, menit sa te ajute sa muncesti mai bine.

Desi pentru unii zgomotul este cel care deranjeaza studiile arata de fapt ca  mediul perfect pentru a munci este cel definit de liniste insa nu totala. Se crede ca avem nevoie si de momente de pauza cu ceva mai mult zgomot pentru ca ce e prea mult strica.

Nu este prima data cand auzim de aceasta varianta. Sunt numeroase alte variante pe aceeasi lungime de unda. Spre exemplu sunt si alte aplicatii care sa ofere se pare un mediu linistit pentru munca. In acest sens poti asculta spre exemplu sunetul de ploaie. In timp ce unii prefera sa se adanceasca in muzica altii prefera sa fie cat mai ancorati in realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *