masaj tantric

Un masaj tantric este intotdeauna o experienta relaxanta, insa, este posibil sa ai nevoie de mai multa cunoastere pentru a descoperi tainele afrodisiace ale acestei arte. La urma urmei, un masaj romantic, unul senzual sau unul de cuplu are aceleasi beneficii asupra mintii, a corpului si fizicului unei persoane.

Atunci cand esti intr-un nou mediu, este important sa simti pentru prima data emotii, insa, este important ca de fiecare data cand ai de gand sa te implici intr-o astfel de actiune sa oferi si sa primesti totul, ca si cum nu ai mai experimentat o astfel de activitate.

masaj senzual
Sursa: seo-maxim.ro

Cele 3 lucruri la care sa te astepti de la un masaj tantric

 1. Un masaj tantric este relaxant si senzual in acelasi timp. Masajul aplicat pe corp care se finalizeaza cu o sedinta de vorbe si de mangaieri te va incuraja sa devii mai relaxat si sa te poti concentra pe obtinerea unui preludiu delicat.
  masaj romantic
  In cazul in care masajul are loc in cadrul unui salon de masaj, atunci trebuie sa ai in vedere faptul ca maseuza te poate invata complet tehnicile, astfel incat dorintele tale sa devina realitate in cateva secunde.

  masaj tantric
  Sursa: tanya-eden.com
 2. Un masaj intim si personal defineste o tehnica aparte de a elimina energia negativa regasita in fiecare nerv al corpului uman. In masura in care un masaj tantric este eliberator de energie negativa, acesta va improspata organismul si va starni focul unei pasiuni intre parteneri.
  masaj senzual
  Un masaj senzual este ca o trezire la realitate si implicit creeaza un mediu perfect pentru persoanele care se regasesc intr-o pozitie avansata la munca si care sunt supuse stresului zilnic. Masajul tandric nu este identic cu auto-motivarea si auto excitatia, elemente extrem de importante!

  masaj de cuplu
  Sursa: encrypted-tbn2.gstatic.com
 3. In timpul unui masaj senzual este intotdeauna nevoie de doua persoane: cel ce ofera si cel ce primeste masajul. Daca vrei sa devii bun in masajul erotic, atunci trebuie sa devii bun in a exprima arta sexuala a corpului si sa oferi o imagine de fantezie in propria lume. Masajul tantric te invata cum sa iti cunosti corpul, cum sa ajungi in cele mai intime situatii si cum sa te inconjori de fantezie, de imaginatie si sa dai frau liber sentimentelor emotionale, incat sa fii mereu placut surprins si eliberat de stres.

  masaj tantric
  Sursa: ezyshine.com/

Activitatea primitorului intr-un masaj tantric

Ceea ce trebuie sa indeplineasca cel care se supune unui masaj senzual este de a sta linistit pe masa de masaj, pe pat sau pe podea, incat sa se lase atins si mangaiat in oricare zona a corpului, cu mentiunea de a respira si de a se relaxa.

Este ideal sa se opteze pentru o tehnica de respiratie circulara, concentrata la nivel nazal, inspirand si expirand la intervale clare de timp. Aceasta respiratie il ajuta pe primitor sa simta momentul si sa isi cunoasca implicarea sexuala in arta masajului, incat intreg corpul sa fie supus unei atingeri fizice placute.

masaj

Activitatea ofertantului intr-un masaj senzual

Cel care ofera un masaj se conecteaza la corpul partenerului prin experiente senzoriale si prin atingerea zonelor erogene primitorului. Aceasta este una din cele mai importante tehnici in cadrul unui masaj tandric, recunoscuta in toate zonele lumii.

masaj romantic
Sursa: onemansblog.com/

In cazul in care vrei sa atingi partenerul oferindu-i sentimentul luxului, atunci trebuie sa iei in considerare ca pielea ta va deveni un taram de cunoastere pentru celalalt, in masura in care te conectezi cu experientele locului.

Masajul tandric se poate aplica din doua motive clare: placere si relaxare. Un masaj senzual forteaza corpul primitorului incat sa isi elimine tensiunea si sa se incarce cu vibratii pozitive, care se regasesc in elementele din jurul camerei. Tantric defineste cu alte cuvinte arta de a fi senzual, sexual, atat timp cat fiecare parte a corpului nu se concentreaza pe nimic altceva decat pe a oferi vitalitate.

Analizand informatiile pentru un masaj senzual, am optat pentru o cautare pe Google in engleza what to expect from an tantric massage” si am delimitat cateva aspecte: trebuie sa cunosti bine locatia, ambientul, elementele de terapie, precum si cine va performa masajul. Comparativ cu acestea, trebuie sa pui in calcul timpul, situatia, locatia si resursele alocate pentru un astfel de motiv de relaxare.

 

Blogger: Ankez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *