Orice inceput este dorit a fi unul marcant bun. Pentru ca traditional gandind se spune ca asa  cum incepi asa si termini, fiecare in parte isi doreste sa aiab parte de un inceput de an promitator. Dar stii cum se spune, in timp ce unii spera la un an mai bun unii si-l fac mai bun pur si simplu.

Fiecare decizie pe care o iei vine sa iti schimbe sau nu viata insa cert este ca vine sa iti aduca se pare un alt nivel in viata ta. Asa ca ce ar fi sa adopti un animal? Sa ai un pet? Poate ca suna fun la inceput insa in timp te responsabilizeaza dar ar cam fi timpul si pentru asta nu-i asa? In plus, ajuti la cresterea si dezvoltarea unei alte vieti, un lucru nobil care iti va aduce satisfactie fara doar si poate.

Incearca sa fii voluntar la orice tip de actiune caritabila. Ca un microb necesar insa te va prinde atat de mult si de bine incat iti vei dori sa mai faci. Se spune ca exact cand nu ai incepi sa apreciezi totul la timpul trecut. Tocmai pentru a sti care sunt realele valori ar fi bine sa incerci si asa ceva.

Cauta un hobby. Asa iti dezvolti diverse abilitati asa ca pentru a avea un hobby este necesar sa fii cu mult mai implicat. Vei descoperi despre tine si vei dezvolta clar o serie de abilitati care te ajuta de asemenea.

Renunta la cei care nu te ajuta ci mai degraba te trag in jos. Sunt oameni de la care ai ce invata si oameni care efectiv nu numai ca nu te ajuta cu ceva insa ajung sa te traga in jos sau sa te faca sa stagnezi pe o scara a valorilor.

Inceputul de an suna interesant?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *