Categorii
Job Recomandari Retail Servicii

Ia-ți multifuncțională Panasonic și nu mai stai peste program

Nu-ți place să stai la birou peste program, nu-i așa? Te simți înșelat în drepturile tale la viață privată. Fie că ești angajat, fie că ești patron, în loc să-ți duci copilul și cățelul în parc stai în birou și moțăi completând ultimele formulare de achiziții. E complet nedrept. De ce se întâmplă asta? Pentru că s-a stricat xeroxul vechi și amărât pe care îl folosești deja de peste 5 ani și care dă rateuri de cel puțin 3 ori pe zi. Așa că în loc să termini treaba urgentă la 5 ai terminat la 9. Și gata plimbare, înghețată sau cină romantică.

N-ai viteză, n-ai profit

O multifuncțională Panasonic înseamnă viteză de copiere, de imprimare, de comunicare. Orice firmă are nevoie de cel puțin o astfel de imprimantă. Aproape totul de face pe hârtie indiferent că lucrezi în marketing, asigurări, imobiliare, spital sau universitate. Cine cumpără mulifuncționale sigur n-are timp de pierdut. Productivitatea la birou se măsoară de multe ori în numărul de dosare pline cu hârtii pe care le ai pe masă. N-ai multifuncțională Panasonic, n-ai hârtii. N-ai hârtii, munca stă pe loc. Numărul de formulare completate, de cereri imprimate și de contracte trimise spre alte departamente este de multe ori egal cu numărul de clienți activi ai firmei.

N-ai viteză, pierzi clienți

Ca să faci un abonament la telefon unui singur client trebuie să imprimi și să completezi aproximativ 10 pagini. Dacă vrei să-ți deschizi un cont în bancă, ți se pun în brațe un teanc de formulare cât toate zilele pe care trebuie să le citești și să le semnezi. Pentru asta se folosesc peste tot multifuncționale Panasonic cu funcții de scanare dublă, casete pentru hârtie cu minim 500 de coli, imprimare de mare viteză de 30 ppm sau mai mult în toate tipurile de formate, alimentator automat de documente de 50 de coli și funcții complete de fax. Numai așa se poate face față cererii de documente printate necesare unui birou care deservește clienți de dimineața până seara.

De ce neapărat Panasonic?

Există multe tipuri de multifuncționale. Unele te încurcă în loc să te ajute pentru că sunt lente, se blochează, sunt mari și greu de folosit. O multifuncțională Panasonic este compactă, ușor de mutat, rezistentă, perfectă pentru spațiile medii și mici. Poate imprima în formate diverse, de la A4 la A5 și A6. Astfel de documente de dimensiuni variate sunt folosite frecvent în spitale și farmacii. În plus, are funcția de imprimare duplex sau imprimare rapidă față-verso. O funcție cât se poate de utilă și importantă. Asta înseamnă imprimarea pe ambele fețe într-un timp foarte, foarte scurt. În timpul în care în mod normal s-ar imprima o singură față se imprimă două ceea ce duce la un număr mult mai mare de pagini imprimate într-o perioadă scurtă de timp. Și nu de asta e nevoie la birou? De performanță, eficiență și rapiditate care face lucrurile să meargă lin și fără poticneli?
Nu degeaba trăim în secolul vitezei. Chiar trebuie să facem un milion de lucruri pe zi și n-avem de ales. Stilul de viață pașnic, tihnit și destul de fără stres al bunicilor noștri nu mai există de multă vreme. Ca să ne bucurăm de facilitățile vieții moderne trebuie să înghițim și stresul, viteza și dinamismul haotic zilelor noastre. Și nu ne e chiar rău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.