Dupa finalul sezonului 10 al serialului „Grey’s Anatomy” fanii stiau ca va urma si o continuare de vreme ce actiunea avea sa ramana se pare in aer. Finalul confesiunii noii sefe de la cardiologie catre cel care tacut este tatal sau este sfarsitul unui sezon insa totodata si inceputul unui altuia.

Sezonul 11 din „Grey’s Anatomy” aduce in prima plan actiune in viata lui Meredith, una din personajele principale. Dupa ce discuta cu Shepard si decide ca nu  va pleca, dupa ce acesta refuza oferta guvernului de a mai face parte dintr-un plan de cercetare in numele familiei Mer se vede si singura. Ajunge sa planga pe umarul lui Alex la propriu, cel care de altfel se pare ca devine un soi de Christina Yang- sarcasmul il are, locul in consiliul spitalului nu ii lipseste caci Chrsitina are grija si de asa ceva si nu in cele din urma ajunge sa fie omul mai apropiat lui Mer.

Insa nici restul personajelor nu sunt lipsite de actiune. Torres si sotia inca discuta despre un alt copil, au in tema si specializarea si partea medicala si una peste alta ajung la discutii intense. Noua sefa de la cardiologie se dovedeste a fi sora vitrega a lui Mer insa pana la confesiunea de asa natura se pare ca traiesc un conflict tacit insa simtit.

Nici fostul sot al Christiei nu este mai bine ci mai degraba traieste in lumea medicala in timp ce prietenii sau incearca sa il distraga de la drama in plan personal. Webber se vede undeva la mijloc in lumea nebuna in care descopera si el ca are o fiica despre care nu a stiut niciodata. Mai mult ca oricand trecutul este cel care se intoarce in prezent.

„Grey’s Anatomy” sezonul 11 apare episod de episod in fiecare joi, in fiecare saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *