Copii gradinitaA trecut ceva timp, iar copilul tau este destul de marisor pentru a merge la gradinita. Sa alegi gradinita potrivita pentru copilul tau este o alegere foarte dificila si acest lucru trebuie foarte bine gandit. Gandeste-te la alegerea unei gradinite pentru copilul tau, in acelasi mod in care te-ai gandi sa-ti gasesti un nou job sau un nou doctor pentru copilul tau. In orice situatie, te-ai astepta investesti o multime de timp si energie in luarea deciziei potrivite. Ai intreba pe toata lumea, ai merge la interviuri, ai cauta sfaturi de la altii. Aceiasi strategie trebuie folosita si in vederea alegerii unei gradinite.

Vrei ca in cele din urma copilul tau sa-si petreaca zilele intr-un mediu placut si educativ, iar pentru acest lucru va trebui sa faci cateva cercetari. Acest lucru inseamna ca ar trebui sa cauti pe internet, sa ceri recomandari de la o mamica care a trecut deja prin aceste momente sau poti cauta la sectiunea de anunturi din ziare.

De indata ce ai facut o alegere bazata pe cost, distanta de acasa sau de la munca si alti factori fundamentali pentru o astfel de alegere, suna la acea gradinita pentru a vedea daca esti de acord cu serviciile oferite.

Cu toate acestea, daca nu te-ai decis asupra unei gradinite obisnuite locale, iti recomand sa incerci gradinita limba engleza pentru copii. Aceasta face parte din Scoala Internationala de Educatie Primara in limba engleza din Bucuresti, si a fost fondata cu aproape doua decenii in urma, in jurul anului 1994. Aceasta scoala avea scopul principal sa furnizeze servicii educationale acelor copii care proveneau dintr-o comunitate straina in care se vorbeste limba engleza.

Insa de acum in colo, Scoala Internationala de Educatie Primara si-a extins serviciile oferite, iar comunitatea noastra, a romanilor, poate sa beneficieze de cursurile acestei scoli oferite doar in limba engleza.

Gradinita accepta copii intre 1 si 4 ani, impartindu-i in grupuri academice de ani. In aceasta gradinita copilul tau poate face parte din cele 3 grupuri : grupul roz, in care se afla copii intre 1 si 2 ani; grupul portocaliu, in care intra copii intre 2 si 3 ani; grupul verde, in care vor participa copii intre 3 si 4 ani.

La acesti ani, modul in care invata copii nu este bazat pe subiecte sau compartimentat, fiindca orice experienta indiferent daca este acasa, sau in comunitate, trece peste cateva zone de subiecte si implica mai multe procese de invatare.

Aceasta gradinita pune accentul pe toate aspectele dezvoltarii copiilor, fiindca toate sunt la fel de importante. Gradinita se azeaza pe dezvoltarea sociala, dezvoltarea academica, dezvoltarea emotionala, atat cat si dezvoltarea fizica. Pentru a-i ajuta sa se dezvolte in toate categoriile, se fac dansuri si muzica la gradinita.

De aceea, cautarea ta s-a terminat de indata ce ai aflat de Scoala Internationala de Educatie Primara in care se vorbeste limba engleza, nu poate fi niciodata mai usor sa faci alegerea unei gradinite potrivite pentru copilul tau, de asemenea si a-l purta mai departe in scoala, in timp ce invata intr-o limba de circulatie internationala, ce iti poate face copilul premiant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *