O relatie de cuplu se poate termina din diferite motive. Uneori, se intampla ca  cei doi parteneri sa se desparta din cauza infidelitatii, alte ori se despart din cauza neintelegerii. Multe persoane au reusit sa afle adevaruri legate de catre partenerii lor in momentul in care au decis sa apeleze la o solutie care sa le arate adevarul. De exemplu, unele persoane au ales sa apeleze la micro camere de la www.bspy.ro camuflate in diferite obiecte si astfel au aflat ca partenerii au ceva de ascuns.

Uneori nici nu realizam care sunt lucrurile care conteaza pentru fiecare dintre noi. Cand te desparti de partener pentru ca te-a inselat este cu totul altceva decat atunci te desparti din cauza ca nu va mai intelegeti. Cu siguranta, ai inceput sa ai sentimente pentru el si iti este destul de greu sa renunti la relatie doar pentru ca apar unele inconveniente. Iata insa care sunt semnele care te avertizeaza ca te afli intr-o relatie toxica de care trebuie sa te detasezi cat mai repede:

  • In cazul in care ati inceput sa va certati din orice si nu mai stii ce sa faci ca sa nu va mai certati, ar trebuie sa iti pui un semn de intrebare. Nu iti doresti sa iti traiesti restul zilelor intr-un asemenea calvar, nu-i asa? Daca felul in care ai asezat tacamurile sau faptul ca mancarea este fierbinte constituie un motiv de cearta, ar trebuie sa te gandesti serios la ceea ce urmeaza. Acestea nu sunt motive intemeiate de cearta, asa ca trebuie sa faceti tot posibilul pentru a va detasa de relatia respectiva.
  • Iesi de la serviciu si te gandesti cu greu ca urmeaza sa ajungi acasa si sa o iei de la inceput cu certurile zilnice. Nu iti mai doresti atat de mult sa ajungi acasa si sa te intalnesti iar cu el. Acesta este un semn evident ca nu te simti bine in preajma lui si ca eviti orice intalnire sau contact cu el. In momentul in care nu mai simti aceeasi atractie si ai impresia ca „acasa” nu mai este cel mai primitor loc pentru tine, este cazul sa renunti.
  • Daca observi ca te deranjeaza tot la partener si nu poti sa ii suporti nimic din ce face este clar ca trebuie sa va despartiti. Asadar, in cazul in care nu te mai multumeste nimic, nu ii mai suporti nimic inseamna ca sentimentele nu mai exista si ca ar trebui sa te hotarasti in ceea ce priveste relatia. Daca te afli in aceasta situatie este de la sine inteles ca sentimentele nu mai exista sau cel putin nu mai sunt atat de puternice, asa ca trebuie sa renunti la relatie, inainte de a fi prea tarziu.
  • Un alt lucru care semnaleaza faptul ca nu mai trebuie sa continui o relatie  cu persoana de langa tine este faptul ca nu mai vrei sa faceti sex. Daca eviti cu desavarsire si incerci sa invoci cat mai multe motive ca sa il refuzi inseamna ca nu iti mai face placere si ca ar trebuie sa pui capat relatiei de care nu esti deloc multumita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *