Categorii
Diverse

Fraze pe care trebui sa ti le repeti si care iti vor garanta succesul

Ne dorim sa fim persoane de succes. facem diferite lucruri care ne ajuta si ne intaresc in fiecare zi, toate acestea fiind bune pentru evolutia noastra.

In fiecare zi ne confruntam cu diverse situatii in care nu stim ce si cum se va intampla. Si ajungem sa spunem lucruri pe care nu le gandim la acel moment, lucruri pe care la nivel subconstient ajung sa ne afecteze din drumul nostru spre succes. Printre aceste cuvinte pe care un om le-ar putea zice regasim:

„Este imposibil”

Daca vei pleca de la aceasta premiza, cu siguranta ca nu te vei descurca in planul actiunilor tale. Este ca si cum ai pleca la lupta fara arme, cu gandul ca vei pierde. Orice este posbil daca iti pui mintea la contributie si incerci sa iti dai silinta cat de cat. Mai e o zicala care spune ca doar prin exercitiu si incercari vei putea ajunge la performantele dorite, asa ca nu spune ca e imposibil mai ales cand tot ce iti propui este posbil si tot ce impiedica avansul esti doar tu.

„N-am nevoie de ajutorul altora”

Este admirabil daca te vei putea descurca in anumite situatii de unul singur. Este un semn ca esti descurcaret si ca te vei simti de foarte multe ori pregatit pentru orice. Asta nu inseamana ca de acum inainte nu vei avea nevoie de nimeni. Unele actiuni au nevoie de o echipa si daca te vei incapatana sa te descurci singur, oricat ai fi de pregatit si competent, la un moment dat vei fi depasit de probleme si vei fi da gres. Motiv pentru care ori de cate ori cineva se ofera sa te ajute in actiunile tale, ar fi mai bine sa vei de ce este in stare acea persoana si sa vezi daca poti colabora cu succes cu aceasta.

De cele mai multe ori singurele persoane care ne stau in calea succesului suntem chiar noi insine. Totul este sa vezi aceste semne si sa incerci sa le modific astfel incat sa ajungi cat mai aproape de visele tale si chiar sa le depasesti.

Un răspuns la “Fraze pe care trebui sa ti le repeti si care iti vor garanta succesul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *