Orice nunta se termina cu zambete si petrecere insa si cu amintiri. Ce-i drept nu altele decat cele pe care le vei memora insa fotografia si filmarea de la nunta raman si ele parte din cufarul tau de amintiri. Iti vei dori cu siguranta sa ai cea mai buna filmare nunta insa pentru asta trebuie sa faci mai intai o alegere  in acest sens.

Alegerea cameramanului

De regula cuplul de viitori miri alege pachetul complet, insemnand un fotograf si un cameraman la pachet. Gasesc aceasta varianta una mai simpla si mai practica. Insa lucrurile pot varia, de la caz la caz. Cert este ca emblema calitatii pe care ti-o doresti se refera la cu totul altceva decat echipa in sine. In primul rand alege pe cel care nu promite ci concret face. Se spune ca trebuie sa existe o chimie intre oameni asa ca va conta si acest aspect. Urmareste acel cameraman care are viziune pentru ca asa cum va pune el in scena cadrele sa reprezinta o filmare cum nu ai mai vazut.

Stil unic. Asta isi doreste toata lumea, sa aiba parte de  o filmare cum nu exista alta. Pentru asta colaborarea cu cel care urmeaza sa iti filmeze totul este cruciala. Vorbeste despre asta, arata-i stilul tau si ce anume ti-ai dori. La fel de important este si tu sa fii deschis/a la sugestii. Da, alegerea pare sa cantareasca cat de cat greu din acest punct de vedere insa este si acea alegere care te conduce pe drumul satisfactiei ulterioare.

Cauta-i recomandarea. In cazul unui fotograf munca care il recomanda este tocmai ceea ce a filmat alta data. Cauta-i arhiva daca se poate spune astfel asta pentru a vedea ce potential are, pentru a putea sa il distingi ca fiind altfel sau pur si simplu pentru a putea sa te identifici cu tine intr-un anume punct. Fie clasic, romantic cameramanul in sine ar trebui sa stie sa se adapateze pentru fiecare caz in parte.

Nunta in sine se termina poate prea repede asa ca daca numai amintirile iti raman acestea merita sa fie apreciate. Pana la acest punct ai de facut alegerea in sine asa ca acorda-ti timpul necesar pentru a alege cu sufletul, simtind ca bucuria evenimentului ce va veni este bine inteleasa de cel care iti capteaza cadrele dinamice. Cameramanul este cel care empatizeaza cu tine si intelege perfect ce misiune are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *