Categorii
General Life and you Sanatate

Fergie si campaniile impotriva cancerului la san

Fergie  vorbit recent despre noul ei parfum lansat pe piata si de ce hashtagul #Breast este noul #Blessed. Ca si oricine altcineva care a trait in perioada anului 2006 stie ca Fergie este mereu la sala si isi mentine fizicul, insa, de asemenea, sanatatea ei buna vine si din anumire reguli de curatare pe care le mentine cu strictete. Antreprenoarea este o experta in frumusete cu 5 parfumuri lansate la activ, asadar nu este deloc de mirare ca cel mai mare secret de beauty al ei este bunastarea corpului si a mintii.

Asadar, starul pop se da cu creme de ochi, insa isi incepe de asemenea ziua cu un smoothie verde, doua sticle de apa, doua sucuri naturale si un shake de proteine bazat pe plante. Aceasta sustine ca in loc de a consuma mancare solida, prefera sa bea lichide sanatoase. Jumatate de zi o concentreaza pe curatare si antrenamente la sala, si mai apoi se simte pregatita pentru a cuceri totul, a munci corect si inteligent, insa mai intai este mama lui Axl, bebele ei de doi ani.

Fergie a fost in New York ca sa sprijine luna Constientizarii asupra Cancerului la San, mai ales pentru a prijini mii de femei care au marsaluit in cadrul  AVON 39 Walk To End Breast Cancer in data de  17-18 octombrie. Aceasta este o cauza apropiata de inima lui Fergie datorata istoriei propriei familii legate de cancerul la san. Acum tine foarte mult sa sprijine pe toate femeile aflate in aceasta situatie si sa le convinga pe prietenele acestora sa se alature si sa se verifice, conform campaniei #BeABreastFriend.

Artista sustine ca tatl sau a fost diagnosticat cu stadiul 4 de cancer de doua ori si a batut aceasta boala, tot de doua ori. Este miraculos. Si mama sa este, de asemenea, o supravietuitoare, a fazei doi de cancer. Insa, Fergie si-a pierdut bunica si unchiul de cancer, de asemenea. Pacat, insa bine ca ia masuri in privinta lumii din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.