eTutoriale

Daca doresti sa te dezvolti in domeniul IT-ului si esti pasionat de aceste lucruri, eTutoriale.net este cel mai bun loc care te poate ajuta prin multimea de tutoriale, fiind de mare ajutor in cazul in care nu te descurci cu o problema tehnica. eTutoriale este blog-ul perfect daca esti in cautare de sfaturi sau de cele mai tari noutati in domeniul gadget-urilor si tot ce tine de acest domeniu.

Site-ul web este bine structurat, oferind vizitatorilor sai o cale cat mai usoara de cautare, avand o multime de categorii si subcategorii. Blog-ul are un istoric, activand din anul 2012. Aici poti gasi cele mai bune articole din acest domeniu, acesta avand ca target un public care este pasionat de tehnologie si noutati in aceasta materie.

Tema blog-ului este una simpla, folosind culori obisnuite: alb, negru si rosu. Acestea se imbina foarte placut cu structura simplificata pe care acest blog o pune la dispozitia vizitatorilor. Iar daca tot am pomenit de tema, blog-ul contine si o pagina esentiala, si anume cea de CONTACT, langa care si-au facut loc si categoriile blog-ului. Noutatile sunt pozitionate in dreapta astfel incat sa fie la indemana fiecarui cititor. Acesta foloseste sidebar-ul cu articole recente pe care il intalnim la majoritatea blogurilor. Deoarece nu este un blog personal, ci mai degraba unul profesional, nu este nevoie de prezenta unui blogroll.

Ceea ce este foarte placut este ca logo-ul blogului este unul foarte placut si simplu, incadrandu-se foarte bine cu tema blogului, avand aceleasi culori.

De asemenea, articolele blog-ului nu sunt scrise cu diacritice, insa aceasta nu este deloc o problema. eTutoriale este un blog cu o multime de specificatii iar la partea tehnica este unul din cele mai minunate locuri unde cititorii pot gasi tot ceea ce au nevoie.

Cu toate acestea, eTutoriale este un blog util, deoarece cititorii pot gasi informatii care chiar ii ajuta, spre deosebire de o multime de alte pagini de acest fel care au articole ce nu spun mare lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *