lapte praf

Alimentatia pe baza de lapte praf este esentiala pentru bebelusi, mai ales in prima faza sau in completarea laptelui matern care in cele mai multe cazuri nu poate suplini prea mult timp alimentatia copilului mic. Chiar daca majoritatea dintre noi stie ca laptele de vaca este foarte bun si ar asigura doza zilnica de calciu si de sodiu de care are nevoie corpul nostru, formulele de lapte praf cuprind din abundenta proprietati de care organismele noastre pot beneficia.

Laptele praf pentru bebelusi

Laptele in sine este un lichid ce tine de o alimentatie sanatoasa a oricaruia dintre noi, inca de la nastere si pana la maturitate. Exista mai multe tipuri de lapte, printre care cel natural de vaca, de capra, de oaie sau chiar de bivolita. Insa, cu toate elementele nutritive si avantajele pe care le-ar prezenta acest aliment pentru sanatatea noastra generala, laptele praf este preferat pentru hranirea bebelusilor pentru ca are in componenta o multime de nutrienti care se regasesc si in laptele matern.

Astfel ca, pentru alimentatia copiilor foarte mici, laptele praf Humana furnizat de Noriel este excelent. Produsele Humana pentru alimentatia bebelusilor sunt recomandate deoarece reprezinta niste formule de lapte ideale pentru completarea laptelui matern sau pur si simplu pentru inceputul nutritiei celor mici. Este un fapt ce trebuie stiut ca prepararea laptelui praf ce poate fi regasit pe site-ul Noriel este foarte simpla, chiar si pentru proaspetele mamici.

Elemente nutritive ale laptelui praf Humana

De asemenea, trebuie stiut faptul ca aceste produse de la Humana contin fibre importante ce pot fi regasite si in laptele matern, lucru foarte important pentru nutritia bebelusilor. Laptele praf mai contine si lactoza, exact ca in cazul laptelui mamei, dar si acizi grasi Omega 3 si 6, care asigura doza zilnica recomandata pentru un copil aflat la primele luni de viata. Produsele pe baza de lapte praf asigurate de Noriel pe site-ul de prezentare sunt lipsite de gluten, potrivit reglementarilor in vigoare.

Aceste fapte ce tin de continutul formulelor laptelui praf ar trebui sa ajute proaspetele mamici sa inteleaga ca ceea ce contine acest tip de lapte este potrivit pentru bebelusii lor si substituie cu succes laptele matern, in cazul in care acesta lipseste sau nu este suficient pentru hranirea celui mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *