eblogs.eu

Nu o data ti s-a intamplat sa cauti o modalitate de a-ti face timpul sa treaca mai usor. Ai la dispozitie tehnologia – fara miracolul ei ne-am simti rupti de realitate in momentul de fata. Un smartphone te tine tot timpul la curent cu noutatile, iar astfel de noutati cauti uneori sa afli in pauza de masa sau in orice alta situatie in care trebuie sa astepti o vreme.

Dintr-o pura intamplare am ajuns sa citesc un articol pe eblogs.eu. Curiozitatea m-a facut sa caut mai multe informatii despre „the butterfly effect” – acest termen folosit de teoria haosului care spune ca unele modificari de mici dimensiuni – de exemplu bataile aripilor unui fluture intr-o parte a lumii – pot da nastere la efecte de o mult mai mare amploare, afectand sisteme mult mai complexe. Consecinta batailor aripilor unui fluture poate fi o furtuna ce ia nastere intr-un alt colt al lumii – spune aceeasi teorie a haosului.

Google mi-a recomandat articolul de pe eblogs.eu, care ofera o descriere detaliata si pe intelesul tuturor despre aceasta teorie. Din nou curiozitatea m-a facut sa accesez si alte postari interesante de pe blog, ceea ce m-a facut sa intarzii mai mult – fara sa imi dau seama – in pauza de masa.

De ce recomand eblogs.eu cititorilor? Pentru ca este o sursa de noutate, ofera articole pe teme din cele mai diverse si te poate tine captivat pentru mult timp. Structurat pe categorii bine definite, blogul are un numar impresionant de articole pe teme din cele mai variate. Poti afla de aici noutati din intreaga lume, stiri diverse din domeniul tehnologiei sau chiar curiozitati si multe alte lucruri interesante. De asemenea articolele din categoria „Sanatate” te pot ajuta cu sfaturi pentru o stare generala mai buna.

La nivel de structura blogul sta foarte bine, iar marele avantaj pe care il are fata de alte site-uri si bloguri in general este dat de faptul ca este si optimizat pentru dispozitive mobile. Asta inseamna ca nu va trebui sa derulezi sus-jos si lateral, sa faci zoom-in in incercarea de a aduce textul de citit la dimensiunea dorita. Eblogs.eu ruleaza o tema perfect adaptata si pentru dispozitivele mobile. Astfel poti citi foarte usor articolele, iar experienta navigarii este imbunatatita. Pentru cei interesati de nou, de curiozitati si stiri din toate domeniile, recomand eblogs.eu!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *