optica medicala Radauti

Vă confruntați adesea cu senzația de ochi obosiți, înroșiți sau dureri de cap insuportabile? Dacă este așa, atunci ar trebui să luați inițiativă și să solicitați un consult optometric. În urma acestuia, veți afla ce probleme de vedere aveți și cum le puteți gestiona. Mulți oameni amână această decizie din cauza lipsei de timp sau pur și simplu ignoră simptomele, sperând că vor trece de la sine. Dar acestea nu trec așa ușor, iar dacă apelați la pastile de fiecare dată s-ar putea să apară unele complicații la care nici nu v-ați gândit.

Un lanț de magazine popular pe piață este EXPERTOPTIC. În cadrul magazinelor veți putea să vă testați vederea, ca mai apoi să vă puteți configura perechea de ochelari dorită sau să alegeți lentilele de contact preferate. Indiferent de ce veți alege, personalul calificat vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta cu sfaturi prețioase.  În total sunt 5 magazine în 6 orașe, așadar veți găsi aici opțiuni potrivite, fie că sunteți în căutare de optica medicala Radauti, Suceava sau Fălticeni.

Verificați-vă vederea, la EXPERTOPTIC o puteți face gratuit

Recomandarea specialiștilor este de a efectua un consult complet la fiecare 6 luni, în cadrul căruia se pot depista eventuale probleme. În magazinele EXPERTOPTIC aparatura modernă poate identifica valoarea precisă a dioptriilor. Consultația este asistată de un optometrist și se desfășoară în locație.

Trebuie să știți că un control de rutină odată la ceva timp nu vă consumă mult timp. Deși sunteți mai mereu pe fugă și simțiți că timpul nu este în favoarea dumneavoastră, veți aprecia faptul că în cadrul magazinelor EXPERTOPTIC consultațiile se fac pe loc, în locație. Aparatura modernă vă transmite în timp util valorile dioptriilor. Este important să vă ocupați de aceste probleme de vedere la timp și să luați măsuri pentru a le trata. Magazinele EXPERTOPTIC oferă servicii complete pentru a ajuta clienții să se simtă confortabil și să ia deciziile potrivite atunci când aleg și cumpără produsele.

După ce veți primi rețeta cu valorile dioptriei, puteți trece la configurarea ochelarilor de vedere sau, după caz, puteți alege lentile de contact, în funcție de preferințele personale. În cadrul magazinelor EXPERTOPTIC există o gamă variată de produse, începând de la rame pentru ochelari și terminând cu soluții de îngrijire și anti-aburire. Cum ar spune un reprezentant al acestui lanț de magazine, mai multe detalii despre serviciile noastre de optica medicala in acest articol pot fi găsite.

Rame de la branduri populare în gama EXPERTOPTIC

Ochelarii de vedere vor deveni accesorii de nelipsit din look-ului dumneavoastră, așadar alegerea lor este un pas crucial. Este important să luați în considerare la ramă mai ales forma și culoarea acesteia, astfel încât să nu vă ascundă trăsăturile feței. Este recomandat să optați pentru o pereche de ochelari care vă pune în evidență trăsăturile feței și care să fie confortabilă. La EXPERTOPTIC veți găsi rame de calitate de la branduri de top, cum ar fi Vogue, Furla, Nina Ricci sau Police.

Lentilele pot avea încorporate diverse filtre și pot fi diferite, în funcție de fiecare nevoie. În cadrul EXPERTOPTIC le găsiți pe acele cu filtru împotriva luminii albastre, bifocale, progresive etc. Puteți alege modelul dorit, iar specialiștii se vor ocupa de montajul acestora. În cazul în care veți avea nevoie de anumite modificări la nivelul acestora, înlocuire pernițe sau brațe, tot personalul calificat vă stă la dispoziție.

Programați online o consultație în cadrul magazinelor EXPERTOPTIC, este mult mai simplu și ușor. În pagina oficială expertoptic.ro puteți face acest lucru.

EXPERTOPTIC – pentru că sănătatea ochilor contează!

Date de contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani Calea Națională: 0744 754 754

Botoșani Carrefour: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *