Treaz de dimineata, fara idei in cap si convins sa va fac pe voi sa cititi.

GENIAL! Este vorba despre tractarile auto, care in ultimul timp ori nu prea mai au comenzi ori sunt o firma serioasa si trebuie sa-si programeze comenzile.

Sa le programeze pentru ca ei iti asigura tie, client, transport in orice tara vrei.

Pana acum ceva timp se vorbea despre un transport in Germania. Acum este timpul sa-l las deoparte si sa va zic cate ceva si despre Anglia.

Cuvantul cheie as putea spune ca nu este Anglia, ci tractare. De ce? Pentru ca la un transport Anglia Romania, firma se ocupa de tractare, de transport, unde si cum este transportata masina.

Categoric este un drum lung, poate anevoios prin ceva parti, cu dificultati, dar nu asta ne priveste pe noi, caci noi suntem clientii. Ei stiu mai bine cum se procedeaza si de aceea sunt specialisti si au la randul lor specialisti care pot sa ajute, vada care este problema, ba chiar sa o si repare ca sa poata merge mai departe cu transportul.

Foarte buna este ideea cu transportul unei masini, pentru ca nu toti vor sa-si epuizeze toata energia si cateva zile bune din viata pentru o simpla masina din Anglia.

2 comentarii la „Dimineata si tractarile”
  1. Doar firmele serioase pot rezista pe piata, pentru ca nu cred ca exista oameni care apeleaza pentru asa la firme mici de care nu a auzit nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *