uac1

 

Am de gand sa imi dezactivez UAC-ul (user account control) de la windows si vreau sa stiu parerea lui Yamasha. Stiu cum se dezactiveaza UAC-ul doar ca vreau sa stiu daca imi va fi mai vulnerabil windowsul sau nu.

User Accont Control sau UAC este o măsură de securitate care a fost introdusă prima dată de către Microsoft în sistemul de operare Windows Vista și care are ca scop îmbunătățirea securității sistemului de operare prin limitarea sau prevenirea modificărilor neautorizate care sunt aduse calculatorului de către programe, etc. Atunci când este activat UAC ne avertizează printr-un mesaj pe desktop, de fiecare dată când programele aduc modificări sistemului de operare. În panoul de control al User Accont Control avem posibilitatea să setăm modul în care suntem notificați de modificările aduse calculatorului.

9 comentarii la „Dezactivare UAC ?”
  1. Da, este mai vulnerabil, dar nu te gandi ca este foarte bun. In mare parte s-a incercat copierea comenzii SUDO din linux, dar nu prea le-a iesit.
    Eu stau cu UAC dezactivat de cand am bagat prima data Windows 7. Ma dispera sa ma notifice pentru… nimic.
    Daca e sa ai parte de virusi si cu UAC si fara UAC tot te infectezi.

    1. AM inteles. Eu vreau sa-mi dezactivez UAC tot din cauza ca e pur si simplu enervat tot sa dai „Yes” atunci cand instanlezi un program sau de exemplu eu folosesc un program XFire si mereu cand aprind laptopu imi apare UAC de la programu respectiv ca sa poata sa ruleze si nu mi se incarca celelalte programe din startup daca nu dau yes…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *