http://www.presaonline.com/upload/media/b/ba/bani_si_prosperitate.jpgSe spune ca daca gandesti pozitiv atragi binele si astfel vei fi inconjurat de situatii favorabile tie. Tine si de principiile financiare pe care le ai ce iti aduc o prosperitate de care sa te bucuri. Vei fi surprins sa afli ca va conta mai mult decat crezi modul in care abordezi totul.

Inspirate din cartea impresionanta „Secretele mintii unui milionar” iata cateva aspecte importante legate de prosperitate:

  • Unii cred ca sunt sclavii banilor. Pana la urma fara ei nu poti trai insa intr-o oarecare masura punem un prea mare accent pe partea materiala cand de fapt aceasta functioneaza numai in acele domenii in care sunt importanti insa in multe aspecte vor da „gres”.
  • Nu te baza pe ideea de a solutiona totul prin cea mai simpla metoda. Nu te gandi ca totul tine de simplificare sau de pasarea a unei responsabilitati cand de fapt tine de ideea de a te dezvolta din punct de vedere personal prin fiecare situatie ce se iveste.
  • Banii sunt ochii dracului. Adesea spunem ca din cauza lor ajungem in situatii dramatice insa uitam sa ne gandim ca de fapt banii nu determina ceva anume. Atat timp cat ii folosesti ca atare in scopuri bine gnadite te vor ajuta sa mergi mai departe pe  un drum lin.
  • Nu poti fi bogat caci nu esti un destept al lumii cu idei stralucite. De fapt povestile de succes ne demonstreaza ca se cere multa munca si o idee perseverenta. Oamenii de acest gen au pornit de la o idee pe care si-au pastrat-o ca un plan bine pus la punct si nu au renuntat in timp la ea.
  • Si nu, nu ai nevoie numai de bani pentru a putea investi in ceva. Se crede ca universul pana la urma ne ofera multiple sanse si conteaza sa cantarim ceea ce trebuie. Exista mereu sanse pentru a ne urmari idealul in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *