smart-accesorii.ro

Mai bine zis, de ce nu? Smartphone-urile sunt foarte sensibile la socuri mecanice, vibratii, praf, zgarieturi si asa mai departe. Chiar daca aplicatiile, programele si facilitatile ne ajuta foarte mult in zilele noastre, smartphone-urile trebuie si protejate. O husa, fie ea din materiale textile, piele, metal sau silicon, devine astfel o necesitate absoluta.

Pentru primul smartphone pe care l-am avut nu am avut o husa de protectie. Rezultatul a fost unul vizibil: chiar daca i-am protejat ecranul cu o folie, marginile, carcasa, spatele erau pline de semne de uzura. Am descoperit ca asta nu te avantajeaza deloc atunci cand te gandesti sa schimbi telefonul, sa il vinzi pe cel vechi si cu o diferenta de bani sa iti cumperi ceva mai performant. Nu am mai facut aceeasi greseala si la urmatorul telefon cumparat – chiar daca nu aveam intentia de a-l vinde in viitorul apropiat, am cautat sa il protejez cat mai bine.

De cele mai multe ori, imediat dupa aparitia pe piata a unui nou model de smartphone, gasesti destul de greu o husa sau o folie de protectie compatibila. Poate sa dureze o saptamana sau chiar o luna pana cand incep sa apara si husele speciale destinate pentru cel mai recent model de iPhone, Samsung sau o alta marca. Totusi, daca iti dai putin silinta, gasesti o solutie potrivita.

Dupa ce am colindat prin magazine specializate, pe la reprezentante de companii de telefoane mobile in cautarea de huse si accesorii, am facut si cateva cautari online. Nu cautam un model de husa anume, doar ceva care sa imi protejeze telefonul cat mai bine. Nu conta neaparat materialul, forma sau culoarea. Totusi am gasit un site care mi-a oferit varietate in optiuni, cu huse si folii de protectie pentru modele din cele mai diverse. Incearca si tu un click aici pentru husa silicon dorita. Sau poate preferi o carcasa metalica abia observabila, care sa iti protejeze telefonul. Ai nevoie de o folie de protectie sau de o husa de tip flip pentru telefonul tau? Iti recomand Smart-accesorii. Nu mai are nici un rost sa insist cat de important este sa iti protejezi telefonul, atat display-ul cat si carcasa, de semnele uzurii. In primul rand ii pastrezi un aspect de nou, in al doilea rand iti va fi mai usor sa il vinzi – deci nu ezita si investeste intr-o husa de protectie si o folie – chiar se merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *