Pentru ca gura lumii nu o poti inchide se pare ca oricum ai face tot vor exista situatii in care cei din jur te vor comenta. Insa ce este parca exagerat tine de cei care au parca un sir de lucruri pe care le urmeaza cu sfintenie pentru fiecare cuplu in parte. Daca esti casatorita e musai sa te apuci si sa procreezi. Din sirul de aspecte de care orice femeie s-a plictisit cu siguranta sa le auda se numara:

  1. Ideea de a face copii. Ori imediat dupa nunta hai sa jucam la cumatrie. Nu e vina lor, asa i-a educat societate. Nu e vina lor, ci a ta ca apleci capul la astfel de idei.
  2. Mai multi copii. Pe principiul niciodata nu este suficient sunt si cazurile celor care insista pana cand te plictisesc. Abia ce te-au vazut cu copil, petrecere mare cand vine si stupida intrebare dar urmatorul cand este. Pai stai neica ca si unul se creste destul de greu mai ales daca esti un om cu principii si destul de pretentios.
  3. Viata de maritata. Se spune ca ne dorim exact ceea ce nu avem. Cine are copii sa ii creasca si cine nu are sa nu-is doreasca spune o vorba din popor insa se poate aplica si in cazul sotului. Ori in general femeile te intreaba si cum e?Pai cum sa fie, ia pune tu mana de te marita si da cu subsemnatul si ai sa vezi. Mai ales pentru cei care au stat impreuna si pana la momentul nuntii pai cum sa fie? La fel!
  4. Schimbarea dupa nunta. Nu ai picioarele mai groase, parul mai lung sau mai scurt. Sau poti sa le ai insa dupa bunul plac si nu pentru ca te-ai casatorit. Asa ca marea schimbare de care intreaba toti vine, posibil, cel putin la nivel de maturitate, insa in timp. Ori chiar daca nu te casatoresti nu tot imbatranesti si te maturizezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *