Categorii
Retail

De ce nu trebuie sa lasi sezonul rece sa treaca fara sa investesti intr-un termostat Salus

Daca ai ajuns in punctul in care te interesezi despre termostate, stii deja ca Salus este clasa superioara pe aceasta nisa. Nu tine numai de brand si de ce review-uri vei citi, ci concret de faptul ca aici vei gasi calitate, ani de experienta in spate ce au dus la crearea unor termostate inteligente si competitive, la modele care sunt menite in cele din urma sa preia din efortul uman si sa usureze viata.

De ce un termostat, de ce ai avea nevoie de el, tine iarasi despre confort si modul in care iti creezi o cale mai facila in a defini mediul in care traiesti ca fiind unul perfect. Nu iti va fi de ajuns sa ai un design interior placut, sa te bucuri de acces oricand la sistemul de incalzire, oricare ar fi acesta. Va conta cu siguranta si cum controlezi asta, ba chiar si cum controlezi nivelul de consum al resursei de genul.

Avantajele de detinere a unui termostat

Trebuie spus ca instalarea unei centrale termice nu depinde de un termostat pentru a functiona optim. Doar ca, pentru orice tip de setare trebuie sa te deplasezi pana la centrala si pe masura ce suprafata de locuit este mai mare, creste si disconfortul de a merge pana la camera cu centrala pentru orice setare, resetare, dupa caz.

De asemenea, dupa cum bine se stie, un termostat este util in a seta temperatura apei din instalatie, a apei calde menajere, precum si a temperaturii din interior. Oricand se poate achizitiona un termostat, ce odata instalat, compatibil fiind cu tipul de centrala, poate fi util si avantajos.

Daca ne raportam la termostatele de la Salus Controls varietatea lor este un punct forte. Astfel, in aceasta gama se regasesc optiuni clasice, termostate cu fir, cele ce se monteaza pe perete – cu un singur buton rotativ in dotare, cu butoane, cu afisaj electronic, etc. O alta gama este cea putin mai pretentioasa, sofisticata si desigur moderna, a termostatelor ce au conexiune prin internet, cele wireless, parte din sistemul Smart Home, etc. Acestea sunt de regula dedicate celor care doresc o varianta eficienta de termostat, dar si una facil de controlat, setat.

Termostatul ales este cu atat mai avantajos, cu cat detine functii variate, tehnologia pe care se bazeaza fiind una complexa. Astfel, se pot seta programe de functionare pentru centrala termica, in functie de ore si zile ale saptamanii, ceea ce reduce considerabil din consumul acesteia pe perioade de timp cand nu este nimeni acasa. Poate alerta in functie de locatie setarea specifica pentru a nu uita de necesitatea incalzirii sau mentinerii de incalzire din locuinta – functia de geoalerta spre exemplu, functia vacanta, etc.

Daca ne referim chiar la cele mai complexe dintre termostate, parte din sistemul Smart Home tot de la Salus Controls, atunci avantajele sunt si mai multe. Un astfel de termostat poate controla mai multe zone de incalzire si mai multe surse – panourile sau centrala, incalzirea in pardoseala, etc.

Merita ca ceea ce consumi sa se reflecte in plata facturilor, fara pierderi, dar si fara compromis la nivel de confort, astfel ca un termostat este o investitie avantajoasa si recomandata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.