Categorii
Diverse

De ce micile detalii fac o mare diferenta- cum stergi praful

Nu, nu sunt miscari specifice care sa te invete la propriu cum sa stergi praful; cu siguranta ca din instinct iti vei da seama despre calea cea mai buna pentru asta. Cu toate acestea insa nu este atat de usor pe cat pare. In orice caz, descopera de ce micile detalii conteaza; sa stergi praful ar trebui sa insemne o serie de atentii pentru detalii.

  1. Nu folosi o carpa uscata ca si cand la voia intamplarii te aflai in zona cand ti-ai dat seama ca este prea mult praf si l-ai sters din mers. Ideea este ca o carpa uscata nu va retine praful asa ca ai nevoie de ceva umed.
  2. Pe cat de practic ti se pare ca folosesti un pamatuf pe atat de rau iti faci. Asta pentru ca tot ceea ce nu este din fibra care sa absoarba bine praful il va imprastia tot mai mult si de unde il stergi in alta parte il vei cumula. Asa ca cel mai bine este sa te bazezi pe tesaturi care sa isi faca treaba ca la carte.
  3. Sprayul de mobila nu este atat de practic pe cat crezi daca nu stii ce sa alegi. In acest sens tine cont de faptul ca acesta nu trebuie pulverizat pe mobila in mod direct. Asa nu vei face altceva decat sa amesteci praful cu acel spray si sa faci totul cu mult mai greu de indeparatat. Tine cont de asta si cand il vei folosi pe carpa care din nou daca nu este de calitate nu va curata asa cum trebuie, cu tot cu spray.
  4. In cele din urma o sesiune de curatenie se incheie poate cu aspiratorul care si el are nevoie de curatare. Asa se face ca acesta trebuie sa aiba un filtru schimbat frecvent caci in timp nu se va mai curata cum trebuie si in plus nu va retine praful ci il va elimina in aerul din incapere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.