Traim in lumea in care problemele dentare sunt din ce in ce mai acute. Din fericire insa exista si forme de tratare pe masura. Pentru cei care au probleme de dentitie ce inseamna spre exemplu asimetrie in linia dintilor, un aparat dentar este musai. Pentru cei care  nu stiu inca, un aparat dentar invizibil incognito este de preferat.

Ce este un aparat dentar de acest fel? Spus pe scurt si pe intelesul tuturor, un aparat dentar de tip invizibil nu se face vazut. In momentul in care vorbesti si ai dintii la vedere nu trebuie sa se observe acel aparat dentar care sa te faca sa te simti incomod. Lumea este atrasa de acel ceva, atrage privirea si te face sa pari un robotel. Sau cine stie cate cuvinte ti se vor spune pe seama asta.

Stiind sau nu ca lumea vorbeste despre imaginea ta, nici nu mai conteaza. Insa din punct de vedrere psihologic si social este de preferat sa minimalizezi impactul pe care il poate avea o situatie de acest gen. Asa ca din fericire exista si aparatul dentar de tip incognito, cel care are un sistem de prindere prin interior, cat sa nu se vada pe suprafata dintelui.

Indiferent care este perioada pentru care ar trebui sa se poarte un aparat pentru a se indrepta dintii, este mai bine sa se opteze pentru acel tip de aparat care sporeste confortul purtatorului. Pana la urma nu trebuie sa stie nimeni care iti este situatia medicala, nu trebuie sa te pui intr-un con de umbra din acest punct de vedere. Sa fim seriosi, un aparat dentar clasic te face sa te simti prost, sa nu mai deschizi gura, sa nu mai vorbesti.

Cat despre eficienta ce tine de un astfel de aparat situatia este una clara si avantajoasa. Nu ai de ce sa crezi ca pentru marele plus din punct de vedere al aspectului vei avea un dezavatanj la capitolul beneficii. Dimpotriva, eficienta  unui astfel de aparat dentar este de necontestat; se realizeaza pe sistem personalizat, este mai usor de montant, un plus atat de pentru medic cat si pentru cel care urmeaza sa il poarte. Alege sa fii un pacient implinit inca din faza de alegere a unui aparat dentar!

Un comentariu la „Daca tot alegi un aparat dentar, alege unul invizibil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *