Categorii
Curs

Cursurile de limba engleza pentru copii

Multa vreme s-a considerat faptul ca introducerea unei limbi straine in programul de studiu al unui copil de varsta prescolara reprezinta o inutilitate. Contrar acestor opinii, mai multe studii recente au aratat ca momentul cel mai adecvat ca un copil sa isi insuseasca o limba straina este in primii trei sau patru ani de viata.

Cercetarile au demonstrat ca un copil care invata o limba straina dupa ce a implinit varsta de 10 ani prezinta mult mai putine sanse pentru a vorbi vreodata ca un nativ. Micutii care vor invata sa vorbeasca in alta limba decat cea materna vor avea performante scolare mult mai bune si o abilitate crecuta de a rezolva problemele.

In prezent, cea mai cautata limba straina este limba engleza, motivul fiind unul evident, intrucat cunoasterea acestei limbi de circulatie internationala contribuie semnificativ la existenta unui numar cat mai mare de oportunitati in cariera. Provocarea fiecarui parinte apare abia atunci cand incepe cautarea unui centru de cursuri limba engleza copii sector 1. Este foarte important pentru orice parinte sa stie ca profesorii cu care va colabora sunt specializati in domeniu si ca se vor dedica invatarii si evaluarii cat mai aprofundate a cursantilor.

In acest sens, Centrul Educational Docentisimo se remarca printr-un inalt grad de profesionalism si implicare fata de performantele obtinute de catre cursanti. Ofertele Docentisimo se adreseaza persoanelor de toate varstele, incepand de la copiii aflati in etapa prescolara si pana la adultii care sunt pregatiti sa evolueze in cariera.

De ce sa optezi pentru cursurile de limba engleza Docentisimo?

Cercetarile au demonstrat faptul ca a cunoste si a utiliza mai multe limbi sporeste nivelul de inteligenta a unei persoane. Limba straina are un efect profund asupra creierului, determinand o imbunatatire semnificativa a abilitatilor cognitive care nu au legatura cu limba. Aceasta poate fi considerata o descoperire uriasa, mai cu seama datorita faptului ca in trecut se considera ca introducerea unei limbi straine in viata copilului ii incetineste dezvoltarea intelectuala si academica.

Este adevarat faptul ca o limba noua reprezinta o imixtiune in viata unui copil, dar aceasta ii va forta creierul sa rezolve un conflict intern, oferind mintii o activitate care sa ii intareasca capacitatile cognitive.

Important de stiut este faptul ca in vederea invatarii limbii engleze, primii 3-4 ani sunt cei mai importanti, perioada in care se pune baza gandirii, a limbajului, atitudinii, imaginatiei si a altor asemenea caracteristici. In conditiile in care 50% din abilitatea de a invata se dezvolta in primii ani de viata si altii 30% pana la implinirea varstei de 8 ani, fiecare parinte trebuie sa fructifice aceasta perioada pentru a-i pune celui mic si bazele cunoasterii unei limbi straine de care va avea nevoie in viitor.

In cadrul Docentisimo, cei mici vor fi motivati sa invete prin realizarea mai multor activitati cu caracter interactiv si a unui mediu placut si deschis, ideal pentru a face orice copil sa isi doreasca sa stea cat mai mult. Cursurile se vor desfasura in grupuri de cate maxim 6 persoane, astfel incat atentia profesorului sa fie orientata catre fiecare, iar evolutia sa fie una constanta.

 

Decide si tu pentru binele viitorului copilului tau si ofera-i un curs limba engleza. Cu cat va invata si isi va insusi mai repede vocabularul si exprimarea in limba engleza, cu atat sansele sale de performanta vor fi mai ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.