Despre cursurile de programare probabil ai auzit multe lucruri ce te-au atras. Meseria de programator este una de viitor, tot mai cautata in zilele noastre iar, din punct de vedere financiar, reprezinta o meserie avantajoasa.

Daca nu ai urmat studii de specialitate in acest sens, timpul nu este pierdut. Poti deveni oricand un programator de succes daca urmezi cursurile persoanelor profesioniste in acest domeniu. Recomandarea mea pentru tine este FastTrackIT.

Comunitatea care ofera programe de formare profesionala, FastTrackIT te poate incuraja si sprijini daca iti doresti da faci pasi uriasi spre o cariera in domeniul IT.

Scopul si motivul pentru care acestia doresc sa te ajute? Ei bine, e nevoie sa fii sprijinit in acest nou inceput in domeniul IT. Astfel, daca crezi ca ce ai invatat pana acum nu iti va fi de folost in totalitate pe viitor, poti incepe o cariera noua, cu numeroase avantaje in IT.

Pentru a putea beneficia de aceste cursuri trebuie sa detii cateva aptitudini:

  • Gandire analitica si logica
  • Dorinta de a acumula cunostinte
  • Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu
  • Atentie asupra detaliilor
  • Cunostinte elementare de operate PC

Implica-te si vei avea succesul garantat

Daca nu ai experienta in acest domeniu, atunci cand te vei angaja intr-o companie, vei avea nevoie de ceva timp pentru a te acomoda. La FastTrackIT nu e totul doar despre cursuri, informatii ce trebuie invatate practic, ci si despre cum trebuie sa iti organizezi sarcinile la viitorul loc de munca. Partea teoretica se va uita, trebuie sa lucrezi practic pentru a intelege la nivel inalt tot ce tine de programare. Acestia iti propun combinatia dintre teorie si practica pentru un succes garantat. Ramane la alegerea ta cat de mult iti doresti si vrei sa te implici.

Ce vei invata? Ei bine, pe langa cele enuntate mai sus, in esenta vei invata limbaje de programare precum Java, C, C++, C #, Html. Totodata, exista si cursuri de web developer. Le poti practica pe toate sau te poti axa doar pe cel ce te atrage mai mult. Vezi toate ofertele de cursuri it de la Fasttrackit.

Daca doresti sa aplici pentru oricare dintre cursurile disponibile si esti licean, beneficiezi de 15% reducere la orice pachet de cursuri IT. Este in avantajul tau sa te pregatesti pentru o cariera in IT inca din liceu. Sa nu uiti sa ai in vedere ca programatorii sunt tot mai cautati in zilele noastre si totodata, au numeroase avantaje financiare.

Java – cel mai folosit limbaj de programare

Probabil ai auzit si tu despre acesta, dar voi mai mentiona inca o data ca este cel mai cautat limbaj de programare. In cadrul cursurilor vei obtine atat cunostinte teoretice de operare a acestui limbat, cat si practice, necesare intr-un proiect in domeniul IT. Bineinteles ca la FastTrackIT poti benefica de cursuri programare Java.  La final vei fi intelege in totalitate modul de functonare a unei aplicatii si totodata, vei putea sa construiesti prima ta aplicatie in Java.

Nu uita sa accesezi FasttrackIT.ro pentru un plus de detalii. Bucura-te de posibilitatea de a putea invata diferite limbaje de programare in timpul tau extra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *