Multi dintre voi m-ati intrebat chestia asta printre care si in articolul acesta cateva chestii despre inscrierea in directoare. Vreau sa va spun cum se face o inscriere in directoare corecta, pentru ca multi dintre voi nu stiti asta si riscati sa fiti penalizati in motorul de cautare google sau oricare alt motor.

In primul rand va recomand lista de pe dirpedia.ro, si incepeti cu primul director pana se sfarsesc cele de pagerank 2. Recomand inscrierea in directoare de minim PR 2. Este foarte important in momentul in care doriti sa va inscrieti site-ul in acel direct sa va uitatidaca cine detine directorul il actualizeaza in fiecare zi, pentru ca daca este unu dela care actualizeaza odata la 100 de ani, mai bine nu mai inscriem site-ul acolo.

In primul rand luam directorul si il punem aici http://www.opensiteexplorer.org/ . Probabil ca ati auzit de acest site si vizualizati care este autoritatea site-ului. Recomand un minim de 20, cu cat mai buna cu atat este mai ok. Primul din directorul dirpedia, are o autoritate de 66, ceea ce este foarte ok, si puteti sa va inscrieti site-ul acolo. In afara de asta va uitati si la link-uri si autoritatea paginii sa fie cat de cat bunicica.

Dupa ce faceti chestiile astea, va apucati sa va inscrieti site-ul in director, dar cum faceti chestia asta ?

Luam exemplu chiar site-ul meu Costinel, cum facem o inscriere in directoare. In primul rand faceti o descriere cat mai lunga, cuvinte cheie cat mai multe si un title cat mai unic.

Title 1 : Costinel are blog

Descriere : Pe acest blog puteti gasi tot felul de informatii pe diverse teme, articole unice de calitate, pentru fiecare dintre voi. De asemenea aici gasiti si stiri mondene, bancuri online si chiar retete culinare. Pentru cei pasionati de seo, avem o categorie speciala, in care explicam foarte bine fiecare etapa in promovarea unui site.

Cuvinte cheie : blog general, blog, costinel, costinel.info, articole unice de calitate, diverse teme, stiri mondene

Luam title-ul 2 : Costinel pe bloggosfera

Descriere 2 : Costinel este un blog dedicat tuturor pasionatilor de blogging, in care puteti gasi articole unice scrise in exclusivitate de mine pentru voi, intamplarile mele de zi cu zi, nebuniile mele pe care le mai fac cu prietenii, adolescenta si probleme ei, stiri mondene, chiar gasiti si o categorie cu promovare sau optimizare seo.

Cuvinte cheie : costinel, bloggosfera, articole unice, diverse teme, stiri mondene, bancuri online…

Sper ca ati inteles putin despre ce este vorba. Acum daca ne uitam putin ca si administratori, ne ajuta directorul web cu descrierea aceasta unica, si cu cat facem chestia asta mai bine cu atat obtinem backlink-uri de calitate de la acel director web. Faceti totul unic, pentru ca asta vrea google-ul, dar inainte de asta testati directorul web.

Ce am uitat sa va spun este ca directoarele web care detin site-uri ilegale/ filme adulti/xxx/software sau alte nebunii pot sa va dea site-ul in jos. In cazul in care doriti sa va inscrieti site-ul intr-un director cu link reciproc, mai bine va faceti o noua pagina in care faceti o mica legatura catre pagina respectiva si gata.

NU PUNETI LINK-URILE RECIPROCE PE PAGINA PRINCIPALA, pe simplu motiv ca nu are rost. Cam atat pentru astazi, sper ca m-ati inteles, eu lucrez in domeniul seo si am invatat ca munca nu trebuie risipita, asa ca mai bine muncim putin mai mult decat sa riscam sa fim penalizati. Va salut !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *