acaju.ro

In ceea ce priveste mobilierul, am avut tot timpul o afinitate pentru stil practic si eficientizarea spatiului. Din acest motiv, am cautat sa evit piesele de mobila greoaie, masive, si am ales modele pliabile sau extensibile. Recent am cumparat un coltar extensibil Acaju pentru sufragerie, de care sunt foarte multumit. Pe de o parte imi ofera suficient spatiu si o aerisire a camerei pe timp de zi, iar atunci cand vine vorba de odihna, prin extindere devine un pat perfect.

La cat de mici sunt camerele in apartamentele noastre de toate zilele, trebuie sa gasesti tot timpul solutii practice, care sa fructifice la maximum spatiul de care dispui. Inca o data spun ca nu iti poti permite sa ingreunezi o camera cu piese de mobilier din lemn masiv: pe langa faptul ca iti blocheaza enorm de mult spatiu, sunt si greu de mutat si manevrat si nu iti lasa prea multe optiuni cand vine vorba de reamenajare. Cu totul altfel sta situatia insa cand vorbim despre o canapea extensibila sau un coltar extensibil.

Dupa cum va spuneam, mi-am cumparat un coltar extensibil de la Acaju; inainte am avut o canapea extensibila tot de la Acaju, dar am comandat coltarul pentru ca aveam in minte o noua organizare si un nou aspect al camerei. Cat priveste dormitorul, va dau un simplu exemplu: sa spunem ca aceasta camera are dimensiunile de 3 metri latime si 4 metri lungime. Daca ti-ai cumparat un pat clasic, de 2 persoane, ocupi cu acesta mai bine de o treime din camera. Mai pui si un dulap, o noptiera si un suport pentru televizor si te trezesti ca nu mai ai loc sa pasesti prin camera – ramane spatiu insuficient. Daca alegi insa o canapea extensibila, tot de 2 persoane, castigi spatiu si poti sa te organizezi cu totul altfel.

Pentru apartamente sau garsoniere, consider ca intotdeauna solutia mai buna este alegerea mobilierului extensibil. Iti ofera gradul de confort dorit, fara a ocupa prea mult loc; spatiul ramas il poti fructifica pentru depozitare. Astfel vei avea camerele si casa exact in stilul dorit, mult mai aerisit, practic si util in acelasi timp.

3 comentarii la „Cum sa-ti mobilezi casa intr-un stil practic”
  1. Foarte buna ideea cu coltarul extensibil, dar cred ca pentru a resimti confortul pe care il doresti nu e de ajung. Consider ca o centrala termica impreuna cu un termostat de la Shop-einsta.ro sunt ideale in orice locuinta, mai ales ca poti sa setezi orice temperatura doresti sa ai in locuinta.

  2. E foarte important sa reusesti sa faci din casa ta – acasa. Eu una am avut multe batai de cap si dupa ce am apelat la noblesseinteriors.com a fost mult mai ok. Interiorul unei case va juca un rol important in starea voastra de spirit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *