Categorii
Life and you

Cum sa pariezi fara sa investesti banii tai

Daca esti incepator, neinitiat in arta pariurilor sau pur si simplu iti doresti sa nu investesti banii tai pentru a te bucura de pariuri, atunci te poti orienta spre acele case de pariuri ce ofera bonus fara depozit. Desi sumele nu sunt extraordinar de mari, este un context de care orice jucator poate profita.

Afla ce presupunacele pariuri onlinebonus fara depozit si cum te poti bucura deacest avantaj:

Bonusuri la case de pariuri mai putin cunoscute – o astfel de strategie este cel mai adesea intalnita la casele de pariuri mai putin cunoscute pe piata. De regula asa isi cresc popularitatea, prin a permite testare. Pana la urma cel mai bun exemplu este cel de experienta proprie. Este ca si cand ai proba un lucru nou.

Din aceasta poveste toata lumea are de castigat. Pe de-o parte este vorba de client, care testeaza platforma, cotele si toate avantajele pe care agentia in cauza le ofera. Asta se intampla, fara sa piarda banii proprii. Pe de alta parte este vorba despre agentia in sine care are mai multe sanse sa isi atraga public. Daca jucatorului i-a placut experienta jocului, acesta va reveni si evident ca va face si un depozit ulterior, din banii sai.

Bonusul nu se poate retrage, cel putin nu imediat – pentru ca strategia sa fie functionala si sa se evite acele situatii in care unii incearca sa profite de pe urma unui bonus, bani gratis, nu se poate realiza retragerea oricand si oricum. Sunt anumite conditii, dupa caz fiecare agentie avand unele in plus fata de altele. In general este vorba de rulaj, adica trebuie sa pariezi acel bonus pe anumite cote.

In plus, ca urmare a unor pariuri facute, daca ai castig sau nu sau cel putin ti-a ramas ceva din acel depozit de bani primit cadou la inregistrare poti face retragere. Dar urmeaza un lung sir de aspecte de securitate, filtre menite sa impiedice pe cei care incearca sa faca aceste lucruri de mai multe ori.

In orice caz, se presupune ca acel bonus este pentru a juca si nimic mai mult, nu pentru retrageri.

Alte conditii

Uneori vei intalni si timpul limita, o alta conditie impusa celor care doresc sa profite de un bonus de acest gen. Sunt sa spunem sunt cateva zile timp in care te poti bucura de rulajul facut din bonus, altfel acesta nu mai este valabil.

Sunt sanse sa fiipacalit? Nu prea, atat timp cat verifici inainte zvonurile sau stirile aferentedespre pariuri ponturi ale agentiei in cauza, verificand si daca detine licenta. Nu ai depierdut mai ales ca nu trebuie sa depui bani pentru a juca.

Cat despre sumele primite acestea variaza de la cativa lei la sute de lei. Bonusul in cauza poate fi rulat la pariurile sportive live sau cele pre-live. De asemenea, in unele cazuri ar putea exista si o limita de domeniu, bonusul fiind aplicat la meciuri de fotbal sau tenis spre exemplu.

Unii sunt incantatide idee si considera ca reprezinta un start perfect in lumea pariurilor. Tu ai incerca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.