cinema

Suntem inconjurati de sute de filme anual. Fie ca sunt nominalizate pentru marile premii sau nu, curiozitatea unui titlu sau a descrierii ne pot face sa luam hotararea sa vedem un anume film. Internetul este plin de filme, de aceea ne este tot mai greu sa alegem unul. Daca ar fi sa putem alege doar dintr-un numar mic, ne-ar fi mai usor. Miile de filme postate pe site-uri ne fac decizia mai grea.

Pe imdb.ro puteti gasi toate filmele de care sunteti interesati. Aici veti putea da peste descrierea acestuia, actorii care joaca, nota acordata, bugetul, si multe altele. Iata cateva lucruri care va vor ajuta in alegerea unui film bun si potrivit gusturilor voastre:

  • Daca aveti un actor sau o actrita preferata, urmariti-i intreaga cariera. Exista marea probabilitate ca toate filmele in care a jucat sa va fie pe plac.  Indiferent daca genul filmului este diferit sau nu, pura admiratie a acestuia, va vor atrage si mai mult atentia asupra regiei.
  • Poti viziona un film recent, din anul 2016, sau poti viziona unul vechi de zeci de ani, in functie de preferintele tale.
  • Poti opta pentru un film indian, unul japonez, american, romanesc, turcesc, sau in orice limba si traditie care iti place tie. Cele americane insa sunt intr-un numar mult mai mare, iar probabilitatea sa gasesti unul potrivit, este mult mai mare. Insa alegerea sta la dispozitia ta.
  • Alege genul care iti place: mister, actiune, horror, romance, comedie, sau altele. De asemenea, ai putea opta pentru un documentar din care veti invata mult mai multe lucruri.
  • Daca nu esti o persoana foarte pretentioasa, ai putea urmari un top al tuturor filmelor. Astfel, te-ai putea inspira in legatura cu alegerea celui dorit.

Inainte de a-i da play, asigura-te ca stii care este ideea principala a regiei, astfel ai putea sa intuiesti daca ar putea fi pe gustul tau sau nu.

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *