arsura la mana

Cand se vorbeste despre sanatate, artrita are un cuvant greu de spus pentru ca reprezinta inflamatia articulatiilor din zona incheieturilor, de la maini, picioare sau oase. Anumite alimente sunt considerate a agrava starea de artrita, iar altele ar putea reduce simptomele acesteia. Prin urmare, tratarea chirugicala pentru artrita reumatoida la mana este impiedicata de consumul unor alimente sigure care vor fi cu adevarat benefice pentru sanatate.

Rigiditate, umflarea articulariilor si durerile articulare sunt simptomele experimentate atunci cand o persoana sufera de artrita. Exista mai multe tipuri de artrita si prin urmare cele mai frecvente forme sunt : guta, osteoartrita si artrita reumatoida. Grupul de varsta pentru artrita nu are definire, pentru ca si tinerii poti simti simptome ale afectiunii si de un mare ajutor este si dieta care reprima aceste simptome.

Alimente recomandate in artrita

O serie de alimente sunt bune in cazul suferinzilor de artrita, iar acestea reduc complezitatea bolii. Alimentele cele mai uzuale sunt: tonul, pestele, avocado, alimente bogate in Omega 3, merele, perele, piersicile, broccoli, spanac sau cartofii dulci. Aceste alimente, consumate in portii si gramaje zilnice ajuta in sanatatea unei persoane. De altfel, unele din aceste alimente sunt ideale si pentru arsuri.

Pentru a evita tratarea bolii prin chirurgie plastica, pacientii sau bolnavii trebuie sa stie ca, in mare parte, termenul de chirugie reconstructiva pentru arsuri la mana implica bisturiu, termen de vindecare de cel putin doua saptamani si o dieta alimentara eficienta. Chiar si cu un plan alimentar, se impune si o greutate corporala sanatoasa. Greutatea corespunzatoare va pune mai putina presiune pe organism, incat cel care urmeaza o dieta sa obtina o sanatate bine reliefata.

Arsuri ale manilor si reconstructia lor

Multe persoane ajung de urgenta la spital cu arsuri grave pe maini, care se datoreaza in mare parte contactului cu obiecte fierbinti, cu o intensitate ridicata la caldura sau acelor activitati casnice si industriale care presupun munca sub presiunea focului. Insa, nici incendiile sau dezastrele naturale nu scapa de aceste efecte, cauzand arsuri superficiale, de gradul I, II, III sau IV, care insotesc articulatiile osoase si tendoanele.

Indepartarea arsurilor prin metoda chirurgiei plastice este extrem de benefica, mai ales daca are loc in cadrul clinicii Zetta, unde, medicii experti au mare grija de pacient, aplica cele mai invazive tehnici de reconstructie si de altfel se axeaza pe buna stare a pacientului. Un prim ajutor in eliminarea artritei, a arsurilor, dar si pentru acele reconstructii plastice se regaseste chiar la Clinica Zetta, clinica intregii familii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *