Plumbing Nottingham_Mick Inger Plumbing_003Foarte multi dintre oameni se confrunta sau s-au confruntat macar o data cu inundarea locuintei. Este mai greu in momentul in care vecinii cu probleme refuza sa contacteze un instalator pentru a rezolva problemele. In plus, exista foarte multi dintre locatarii de la bloc care sunt neglijenti si provoaca foarte multe inundatii vecinilor. O parte dintre vecini ajung la un numitor comun si cad de acord sa rezolve problema pe cale amiabila, insa exista cazuri in care vecinii nu sunt suficient de cooperativi si astfel apar o multime de scandaluri. Sigur, solutia celor pagubiti este de cele mai multe ori o actine in instanta deoarece nu au o alta varianta.

Exista proprietari care nu sunt de acord sa le calce oamenii in apartament pentru a rezolva problemele care cauzeaza inundarea si distrugerea peretilor vecinilor. Este foarte important ca oamenii sa caute instalatori foarte buni inca de la inceputul lucrarii sau de cand s-au mutat in apartament. Inundatiile nu sunt niste jocuri si de aceea trebuie sa fie tratate ca atare. Instalatorul are cel mai important rol in reamenajarea casei si de aceea trebuie sa fie unul foarte bun. Pentru acest lucru, apelati la un instalator bucuresti care va rezolva toate problemele legate de apa.

Exista insa locatari care nu sunt de acord cu rezolvarea problemelor si incearca sa le rezolve asa cum stiu ei cel mai bine. Sigur, acest lucru este foarte gresit deoarece doar un adevarat meserias va reusi sa faca o treaba buna si nu una de mantuiala.

O alta problema care genereaza scandaluri intre vecini este neglijenta. Sunt multi oameni care nu se gandesc ca s-ar putea intampla in orice moment o neplacere de genul inundatiilor. De aceea este important sa lasati tot timpul o cheie la unul dintre vecinul care va este si prieten si in care aveti incredere.

De asemenea, consulatarea periodica a instalatorilor este obligatorie. Chiar daca tocmai v-ati reinnoit tevile si sunteti siguri ca nu se va intampla o scurgere, nu puteti fi siguri de acest lucru. Inundatiile sunt lucruri imprevizibile de care trebuie sa aveti grija in orice moment.

Exista multe cazuri in care oamenii au fost inundati si le-au fost distrus apartamentul iar proprietarii apartamentului care cauzeaza inundatia nu sunt de gasit. Exista multe apartamente goale, proprietarii find in strainatate sau in alt oras. Si ce poti face cand ai de-a face cu asa ceva? Nu poti invada apartamentul vecinului insa nici nu poti sa stai cu peretii uzi si cu probleme tot timpul. Ei bine, este foarte important sa aveti tot timpul numerele de telefon ale vecinilor. In cazul in care nu sunteti atat de apropiati, oamenii care convietuiesc in acelasi bloc, ar trebui sa lase tot timpul un numar de telefon sau o adresa la care pot fi gasiti oricand la administrator.

In cazul in care persoana care v-a inundat nu este suficient de cooperanta si nu se ofera sa va ajute pentru a repara ceea ce s-a stricat, trebuie sa inarmati cu foarte multa rabdare si cativa bani pentru a putea ajunge la tribunal si pentru a rezolva problemele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *